Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madziocha90

czy to ciąża?

Polecane posty

Gość Madziocha90

współżyję ze swoim chłopakiem niezależnie od dnia cyklu, w dni płodne stosunek przerywany, w 'niepłodne' do końca. Mam cykle 30-31 dniowe. Ostatnio kochaliśmy się do końca tuż po miesiączce (7 dzień cyklu), później prawie codziennie przerywanym, a od 23 dnia cyklu znów do końca. Dodam, że brałam silny antybiotyk przez 10 dni w tym miesiącu. Czy jest możliwość, żebym była w ciąży? Miesiączkę mam dostać lada dzień, ale szczerze liczę, że jednak jej nie dostanę:)

Gość ALE SIE USMIALAM JAK NIGDY
TU NIEMA WRÓZEK NIESTETY ZRÓB TEST

Gość ALE SIE USMIALAM JAK NIGDY
A TAK WOGÓLE STOSUNEK PRZERYWANY MOZE CIE NIE UCHRONIC PRZED CIĄŻĄ

Gość Madziocha90
nie pytałam czy jestem w ciąży, tylko czy wg Was jest to możliwe. Test zamierzam zrobić za 3 dni, wtedy będzie pewniejszy. Ale czy któraś z Was miała może podobną sytuację i zaciążyła?

Gość BO JEJ ŁEB URWĄ
TU NIEMA CO GDYBAC MOZLIWSC ISTNIEJE KAZDY ORGANIZM JEST INNY JEDNA ZACIAZY DRUGA NIE CZEKAJ DO @ I ZROB TEST INNEJ RADY NIEMA A MOZLIWOSC ZAWSZE ISTNIEJE

Gość Madziocha90
liczyłam na jakąś podpowiedź, a tu mnie do testu wyganiają ehh:) no cóż, a w takim razie czy antybiotyki mogły przesunąć termin mojej owulacji? bo przez te leki to właśnie nie wiem kiedy powinnam się 2 spodziewać.

Gość Madziocha90
miało być: kiedy się @ spdziewać

Gość Bellisimka
Madziocha90 Ile twój chłopak ma lat?

Gość Madziocha90
a czy to ułatwi odpowiedź na moje pytanie? 24 lata

Gość ja zaszłam w ciążę
3 dnia miesiączki więc wszystko jest możliwe ;)

Gość Bellisimka
Madziocha90 Poczekaj na @.Jak nie przyjedzie zrób test lub betę.Beta kosztuje 25zł.

Gość Madziocha90
ja studiuję zaocznie, mój chłopak też i ma dobrze płatną pracę, więc ciąża, mimo że nie planowana, byłaby miłą wiadomością. Strasznie sie niecierpliwię. Dodam, że zwykle przed @ strasznie mnie bolały piersi aż dotykać nie mogłam, a teraz nic.

Gość patichaaaaaa
noż kurde zaraz z betą wyskakują wszedzie gdzie nie spojrzysz-masakra i jakaś obsesja..Nie bede już tu wykładów na ten temat robiła ale jak wy przesadzacie to masakra........beta i beta Boże.Niech najpierw miesiączka sie spóźni a potem testy kobieto.

Gość prowo jak
nic ci nie zostaje tylko czekac do miesaczki bo nikt tutaj ducem sw nie jest

Gość patichaaaaaa
swoją drogą 24 lata a pusta jak bęben..do sexu pierwsi ale już co jak to nie...skoro byłabyhś zadowolona z ciąży to poprostu powiedz facetowi ze chcesz dziecko a nie tak perfidnie masz nadzijee ze zaszłas...może najlepiej ookłam go ze bierzesz tabsy i niech sie dziej wola nieba....

Gość Madziocha90
ale po co zaraz takie ostre komentarze? obydwoje póki co nie planujemy dziecka, ale jeśli by się pojawiło to byśmy się bardzo cieszyli. Zresztą razem napisaliśmy post na forum i czytamy Wasze wypowiedzi:)

Gość Madziocha90
jeśli udziela sie komentarzy to związanych z tematem i kulturalnych, a nie takich jak osoba powyżej. reszcie dzieki, chyba musze poczekać te pare dni, a od nastepnego cyklu rozpoczynamy starania i chcemy założyć rodzinę...:)