Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Skyline

Gdzie są normalni, fajni faceci w okolicach 40stki??? Refleksje z Sympatii.pl

Polecane posty

Gość HuhoBossHugoBoss
gdzie szukać... nie wiem, nawet w niedzielę w kościele możesz sie nadziać na "sobotnią lafiryndę" która przyszła się wyspowiadac z wczorajszych grzechów.

Gość Migotka i cała reszta
a rozpustna to zła?????????????? no to ja juz nie wiem jaka powinna być..... oświedzcie mnie :)

Gość HuhoBossHugoBoss
Rozpustna... czyli dla wszystkich, a ja nie lubię używanych rzeczy a ludzi tymbardziej, gdzie tu stabilnośc i harmonia... nie chce zyć w kotle pełnym gotującej sie pary.

Gość fachowiec69
byla tutaj niedawno taka Onaczyli , oooooooooo to byla porzadna dziewczyna , ale jest juz 3 dni z moim bratem i tu nie przychodzi zeby takich bylo wiecej to by kazdy facet byl zadowolony :)

uuuuu....................... to dostałam lekcje od jednego i drugiego :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

bardzo porządna dziewczyna.....- trudno co robić :))))))

Gość fachowiec69
Migotka...jak co zrobic ? zporzadniec

najgorzej gdy ktos chce byc bardziej świetym od papieża :))))))

Gość HuhoBossHugoBoss
Migotka, sorki, ale czy ty jesteś z tych które nazywamy "workiem na spermę" sorki za brutalne okreslenie, ale tak w gronie facetów mówi się o rozpustnicach, jesteście fajne tylko w łózku, a poza nim już nie !!!

Gość fachowiec69
myslalem ze tu pisza tylko konkretne dziewczyny na poziomie, ale Hugo na szczescie mnie uswiadomil zanim bym sie nadzial na kolejna naciagaczke albo inna stara rozwodke :)

Gość fachowiec69
hahahahhaha

oooo...... dlaczego określasz mnie rozpustnicą??? nie znasz mnie przecież, zbyt szybko oceniasz ludzi...

Gość fachowiec69
Migotka ... to moze Nam sie przedstawisz , napiszesz cos o sobie :)

Ni sądze,abym napisała tu cos co mogłoby prowokowac do tak idiotycznych opinii Panowie !!!!!!!!!!!!!!

Gość fachowiec69
Migotka ... ja nie wydawalem zadnej opini o Tobie

szkoda komentować............... ;(

Gość chyba babcia
mam51 lat,szczupła zadbana,wyglad na 46-48 lat,co mam powiedziec na ten temat,młodsi mnie nie interesuja a wiekszosc panów po 50 nie uzywa komputera lub nie wie nic o portalach randkowych tu istniejacych-wiec gdzie mam kogos poznac,,,,,isc na cmentarz-za młoda,,,,,,,na portalu -za stara...wiec gdzie spotkam normalnego pana po 50,,,,,-trudne pytanie,,,,pozostaja portale erotyczne,ale trzeba miec odrobine kurew,,,,,,krwi aby tam byc,wiec........

Gość bez żartów proszę
nawet facet po 50. będzie szukał młodszej, próchna nikt nie chce.

Gość no cóż poratuję panią 50+
moja przyjaciółka,ma ok 50l i wygląda na 30+ w ogóle wiele 30stek może jej pozazdrościc ...urody,klasy no i to babka mega wykszłcona,więc nawet nie śmiałbyć użyć słowa "próchno" poza tym,tak tylko może napisać ktoś bez klasy,i ogłady

Gość to nie są czasy,na poznawanie
w ten sposób "partnera" na życie,wszelkie portale służą ,temu,by zarabiac na wejściACH TAM PISZĄCYCH,i nawet nie wiadomo,czy nie są np osoby na etatach,by napędzać koniunkturę ,a jeśli są jacyś "bawiący" sie tam to szukają sexu,a kobity jelenia,zeby się uwiesić na jakimś plancie,który uwierzy,w krokodyle łzy,ze źle trafiła,ze bił,dzieciaków narobił ..a ona szuka szczescia.. taaaa,,,,,, ta co jest w takie sytuacji,to zasuwa za marny grosz,zeby rodzinę nakarmić a nie śleczy na portalu randkowym, te nudzące się,utrzymanki mopsów i innych,szukają sponsorów,i łatwego zycia ...i znam kilka osobiscie,które walą sciemy własnie na Sympatii,albo łapią kolesi na kolacje...no,żeby już w domu nie robić ,i nie wydawać na żarcie takkkk człwiek się uczy całe życie...i głupi umiera:)

Gość oferma marzyłbyś o tej
ok 50:) choć zeby dała swe piękne stopy wycałować:P.choć szans nie masz:O!

ale,co ja mam na to odpowiedziec no serio to prawda,ona wygląda lepiej niż kolezanki w pracy,te po 30,zawsze świeża,pachnąca,pazurki zrobione,elegancko ubrana jak z żurnala kasy ma jak lodu, 30latek do niej startował,bo myslał ,ze panna,a ma 2 nazwiska,i nie miesci się ta konfiguracja na "identyfikatorze"

nie wiem co masz powiedzieć. niestety dla takich opowieści istnieje określenie na takie panie: z tyłu liceum, z przodu muzeum. czasu się nie oszuka a im bardziej się człowiek zbliża do takiej osoby tym bardziej widać że to "zrobione" wszystko to tylko maskowanie gipsem i jak taką dobrze potrząsnąć, jak ten tynk zleci to pod spodem jest jednak próchno.

bo to że człowiek się stażeje jest jednak normalne i oczywiste. to nie jest żaden zarzut. zarzutem jest gdy ktoś próbuje na siłę robić z takiej babci "młodą laskę" opowiadając brednie jak to "zazdroszczą jej" kobiety 20 lat młodsze.

jest podmalowana ok,ale ma to "coś" Ofermo,i to nie tego typu osoba,ze się sili żeby wyglądaĆ młodo,bo po prostu tak wygląda zresztą,mi też nie dają moich lat:P kiedyś dawli dychę mniej,a teraz tylko 6 lat mniej,cholera starzeje się😭 żartuję:P ,nie jest to dla mnie istotne,

no walnąłeś się nieźle :D bye 🖐️