Gość Młodszedziecko Napisano Styczeń 23, 2011 To raczej do osób z rodzeństwem jak myślicie - rodzicw faworyzują jedno z was? U mnie faworyzowany jest starszy brat, od zawsze ma co chce, drogie ciuchy, lekcje tenisa 50zł/h, rakiety 600zł 2 laptopy po minimum 2tyś, samochód 20tyś do tego dostaje co miesiąć po 1200zł na życie już 5 rok, studia zaoczne też pare tysięcy 5 lat. Snowboard wtedy jak kupowali to ponad 1000zł z wyposażeniem, prawo jazdy 1500zł, co roku wakacje za granicą to też około 2,5tyś do tego telefon i abonament 55zł miesięcznie do tego zawsze wydzwoni przynajmniej 100zł ponad stan. A ja nie dostałam nic, pracuje na siebie od nastolatki, robie studia dzienne, utrzymuje się sama bo nie mam innego wyjścia, pracuje i dorabiam jak mogę aby wiązac koniec z końcem, jedyne na co mi dali to na prawo jazdy. Kiedyś obiecali mi aparat na 18stkę ale na obiecywaniu się skończyło. Nie chce do nich nawet przyjeżdżać bo mam o to żal ale on ciągle napierają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach