Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

weaaaa

Skąd wiecie że jesteście parą?? -nigdy nie miałam chłopaka

Polecane posty

pytał was chłopak o to ? czy jak do was przyjedzie do domu to znaczy że jesteście już parą? Albo jak chce się z wami całować to chce być waszym chłopakiem czy tylko chce wykorzystać? Piszcie bo nie maiłam nigdy chłopaka i nie mam zielonego pojęcia jak to jest.

Gość Borytky
Mnie nie pytal :)

Gość od kiedy to całus jest
wykorzystywaniem? No chyba, że ty nie masz na to ochoty i czujesz się wykorzystywana:) Jak spotykacie się codziennie, to chyba para jesteście. Czy na długo, to nie wiadomo:) Nikt ci nie powie, że po tygodniu to juz chłopak, a przed - znajomy. Chyba czujesz czy chesz się z nim spotykać czy nie? A że nie pyta? Czasami nie ma potrzeby pytać :) To się czuje po prostu

to zalezy w moim przypadku bylo tak, ze spotykalismy sie, calowalismy chodzilismy za reke i wszyscy nas mieli za pare, i tak kilka dobrych miesiecy ale w sumie ''po slowie'' to nie bylo wiec ja czulam ze jestem wolna i wrazie czego moge robic co chce;p i po paru miesiacach sie spytal czy oficjalnie zostane jego dziewczyna :D

Gość polski jest trudny
do od kiedy to całus.. ale wiesz to ze spotykacie sie codziennie nie znaczy ze jutro sie spotkacie.. To jest taka niewiadoma jak ludzie ze soba nie pomówią o tym co ich łaczy i czy są ze sobą czy nie.

Gość riki tiki taaak
U mnie tak było, że zapytał się mnie kim my właściwie dla siebie jesteśmy, pogadaliśmy i jakoś tak wyszło samo, że jesteśmy razem :)

Gość polski jest trudny
U mnie zawsze padało pytanie: chciałbym abys była moja dziewczyną:)

Gość mmmmmmmmm m
ze znajomymi sie nie całuje ;p

a co ich może łączyć na samym początku? Wyłacznie spotkania i poznawanie siebie bliżej. Przecież gdyby nie chciał być "chłopakiem" to poszedłby z kolegami na piwo :) a nie tracił czas na przyjezdżanie do niej do domu czy tam coś z nią :) Musi byc sakramentalne pytanie? Rozumiem, że chce się żenić, ale spotykać? Przecież gdyby nie chciała z nim spędzać czasu, to by go pogoniła. A skoro się spotykają to znaczy że są parą :)

Gość polski jest trudny
według mnie musi.. Bo to ze pon wt bedzie nie znaczy ze za tydzien w pon wt będzie Ponadto ludzie sie syzbko nudzą, zmieniają obiekt zainteresowan wiec warto postawic takie pytanie. Wtedy jest jasna sytuacja. Jest nawet lepiej, bo nie ma skrępowania co do pytan w stylu o której bedziesz, czy kiedy jedziesz itp. Bo on moze powiedziec a co ciebie to obchodzi nie jestem moja dziewczyna. Znam masę takich przypadków.

a jak spyta czy chcesz byc jego dziewczyną, ty się zgodzisz, a po tygodniu powie, że juz nie chce być twoim chłopakiem, to co wtedy? Czy sądzisz, że jak zapyta to już na wieczność zostanie z tobą? :):):)

Gość polski jest trudny
Mam nadzieję, że pyta, bo przemyślał sprawę, wie co czuje, czego chce. I że chce byc ze mną, Dlatego pyta. gdyby zadał mi to pytanie a po tygodniu tak zrobił.. To uznałabym go za niedojrzałego. Miałam szczęście do dojrzałych. Jednak. To jak decydowac się na studia..I po 2 dniach zrezygnowac..czysta niedojrzałosc, brak przemyslenia itp.

Gość ja pierdolllee
pytaja sie o to chyba jakies dzieci :o po co sie w ogole o to pytac? chyba to sie toczy tak po prostu.. ja napierw sie spotkalam raz, potem drugi, potem sie calowalismy, potem zostalam u niego na noc, spotykalismy sie prawie codziennie, powiedzielismy sobie kocham.. wkoncu zamieszkalismy razem. chyba oczywiste, ze jestesmy razem, a nigdy nie padlo "eeeej bedziesz od teraz moja dziewczyna??? " przeciez to sie czuje czy ktos kreci z toba na powaznie, czy nie. po co jakies formalnosci?

Gość polski jest trudny
Dla mnie to byłby cały czas nie związek Taka niewiadoma..dzis jest, jutro go nie bedzie.. wolę wiedziec, czy chce abym była z nim, czy nie.

Gość ja pierdolllee
ale to ci facet powie w pewnym momencie "kocham cie" to nie wystarczy??? albo jak rozmawiacie o wspolnej przyszlosci itp.. to to nie jest związek, bo nie padło "hej bedziemy razem chodzic?" przeciez to wszystko wychodzi naturalnie. jak sie zapytam faceta o ktorej wraca i on mi odpowie " a co cie to obchodzi" to co za roznica, czy wczesniej zostalismy oficjalnie para czy nie? jak facetowi zalezy to powie o ktorej wroci niezaleznie czy jakies formalnosci wczesciej padly..

Gość takie pytania to się zadaje
w przedszkolu i szkole podstawowej :):):)

Gość ja pierdolllee
a w związku tez nigdy nie masz do konca pewnosci, ze jak jest dzisiaj to czy jutro będzie.. :o

mnie mój też nie "prosił o chodzenie" :D i nie pytał czy chce z nim być :D Zaczeliśmy się traktować tak jak zaczeliśmy i chyba nietrudno wywnioskować pewne rzeczy

Gość o kurna.... pocieszające
to jak sypiam z facetem, spotykam sie z nim regularnie, regularnie u niego nocuję, to jesteśmy razem?

Gość polski jest trudny
Trudno. Ja wolę wiedziec. Na czym stoje. I kim dla niego jestem Jak zapyta czy dziwczyna to wiem, ze tym a tak..to nie wiadomo kto to..kochanka..kolezanka na sex itp

Gość o kurna.... pocieszające
ja właśnie też nie wiem, a nie mam 11 lat tylko 28.

Gość ja pierdolllee
kazdy normalny osobnik chyba sie okresla jakos na poczatku... jak sie poszlo do lozk z facetem na 1 randce to faktycznie mozna byc jutra niepewnym, ale jak mi powie, ze mnie kocha.. to mam sie czuc jak kochanka, a nie dziewczyna??? kazdy sie zachowaniem okresla czy mysli na powaznie, czy nie. ja jak bylam jeszcze wolna zdarzal sie flirt i padlo z jego ust, ze nie mysli o związku, tylko interesuja go luzne znajomosci to wtedy wiem na czym stoje i wtedy w to albo wchodze, albo nie.. zreszta jak sie z kims spotyka to sie z ta osoba ROZMAWIA i padaja slowa jak "swiata poza toba nie widze", "kocham cie", "mysle o tobie powaznie" itp.. nie spotkalam sie jeszcze z czyms takim od czasów podstawówki jak pytanie "chcesz ze mną chodzic?"

Gość shalom087654321
up