Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość YTJMTKYTKYTD

PODAJCIE MI KIERUNKI STUDIOW(POZNIEJSZA PRACE) GDZIE SIE PODROZUJE PO SWIECIE

Polecane posty

Gość YTJMTKYTKYTD

SZUKAM TAKIEGO KIERUNKI, GDZIE JAK JUZ BEDE PRACOWAC, TO CHCIALABYM BARDZO CZESTO PODROZOWAC PO SWIECIE, PASJONUJE SIE TURYSTYKA, POZNAWANIEM INNYCH KRAJOW NIE TYLKO W EUROPIE..

Gość Januszek..........
Tylko krzakoterapia.

Gość modeling tylko musisz się
urodzić ładna :p

Gość Lucy1309
zostań stewardessą albo przewodnikiem wycieczek :) Niekoniecznie musisz mieć mgr. Wystarczy studium i znajomość języków :) Ewentualnie archeologia, lub antropologia i później byś znalazła odpowiednią specjalizację. Albo naucz się języków, spakuj plecak i zjedź świat dookoła, a potem wróć i z takim doświadczeniem na pewno znajdziesz wymarzoną pracę, nikt nie będzie patrzył na Twoje wykształcenie :) Powodzenia

Gość YTJMTKYTKYTD
moglabym isc na modelke, mama dobra urode, tyle ze jestem gruba, na twarzy tego nie widac, ale cialo. :( mam 177 wzrostu. ALe to jak nawet to dodatkowo, i tak sobie postanowilam ze musze schudnac, bo to jest to co mnie naprawde pasjonuje i wlasnie chcialabym to robic, ale oprocz tego przydalaby sie jakas inna praca, dobrze platna. Tak od 3 tys. myslałam nad turystyka i rekreacja, ale to jest podobno slabe, zarabia sie okolo 1 tys-1,5 tys. Zastanawialam sie takze nad Stewardessa, nawet niezle zarobki..tylko znowu, bez zadnych studiow mozna isc. ciekawe czy bylaby taka mozliwosc, zebym byla i modelka i stewardesaa i oprocz tego pracowala w jakies dobrze platnej pracy, ktora nie wymaga bardzo duzego poswiecenia i zrezygnowania ze wszystkiego, wiem ze takie istnieja, to powazna sprawa a ja nie wiem jak ja mam to wszystko sobie ustalic, Modelinng, turystyka to moje hobby,pasja, tylko czy po tym..zawsze bede miec kasy ?

Gość YTJMTKYTKYTD
up