Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wesele 2012

Jak oceniacie te zdjencia slubne i ta sale?

Polecane posty

Gość na początek proponuję
zapoznanie się ze słownikiem ortograficznym... ZDJĘĘĘĘĘĘĘCIA!!! przez "Ę"!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Wesele 2012
oh boze przepraszam ze tak zle napisalam:-( ile maczie 80 lat?mieszkam dopiero 6 lat w polsce!

Gość wystarczyło napisać w poście
"przepraszam, jeśli robię błędy, nie jestem Polką" i już niestety, robisz błędy tak rażące, że trudno nie zwrócić na nie uwagi!!!

Gość Wesele 2012
tak moglam napisacz ale trudno. Jest ktos kto mosze sie zkoncentrowasc na moje piyanje i na moj temat a nie mie tu obraszac i oceniac moj polski jendzik, bo to nie bylo moje pytanie! dzienki

Gość lokatka
z usług fotopiwnicy jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni :) mieliśmy ślub w sierpniu 2010, wzięliśmy pakiet foto + wideo tanio to tam nie było, ale myślę że warto było bo mamy teraz piękną pamiątkę na resztę życia :) i dodatkowo panie : fotograf i kamerzystka, były przemiłe, chętne na wszelkie nasze propozycje i fajnie nam doradziły w wielu sprawach :) polecam! ps. sorki ze tak bez ładu i składu, ale lece z nóg...

Gość nieboska999999
Zdjecia... no fajne jak zdjecia, kazde zdjecia slubne maja w sobie pewna magie, wiec jest OK Sala bardzo ladna!

Gość kumoszka
najpierw się poducz, a później myśl o ślubach!

Gość to na bank
Sala tandetna i okropne bezguscie. Bez smaku i polotu. Zdjecia fajne . A to jak piszesz bardzo mi sie podoba . Pozdrawiam.