Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martijjnaaaa

Opel Corsa. Co myślicie?

Polecane posty

Gość Martijjnaaaa

Dla młodej dziewczyny? Jako na pierwszy samochód? Mam zamiar kupić niestety 10cioletnią, ale tylko na pierwsze 3 lub 4 lata. Odpowiedni samochód? tu zdjęcie http://tiny.pl/hcjsh

Gość ja tam nic nie mam do cors
tez moim pierwszym samochodem byla cosra i nie narzekalam :) znajac zycie beda ci tu zaraz polecac golfy :P

Gość Martijjnaaaa
Tu oczywiscie jak zawsze tłumy chetnych do odpowiedzi...

Gość Martijjnaaaa
Oj ja juz jestem prawie ze zdecydowana. wiele osob na pierwsze autko miało corsę i wiekszosc mi poleca, szczegolnie ze silnik to 1.0 wiec tani w utrzymaniu. Mogę wiedzieć jak długo byłaś posiadaczką corsy?

Ja uczyłam się jeździć na corsie. I jeździło mi się na niej dużo lepiej niż na punto. Myślę, że dobry wybór :)

Gość kimka12
KURWA SZMATO JEBANA KUP GOLFA DZIWKO JEBANA. ALE POJEBANA JESTEŚ. TU MASZ FOTKE ZAJEBISTEGO GOLFA I NIE PIERDOL SZMATO PIERDOLONA http://tnij.org/j24i DZIWKO JEBANA

wiedzialam ze zwolennicy fola sie odezwia :) ja jezdzilam swoja 4 lata , w dniu zakupu byla 11 letnim samochodem :) sprzedawalam ja z bolem serca :)

Gość Martijjnaaaa
kultura przede wszystkim x)

w dniu sprzedazy*

Gość Martijjnaaaa
też właśnie zamierzam tak do 4 lat jej używać, psuła Ci się często? jakieś poważniejze problemy miałaś?

Gość corsa corsa
ja mam opla corse, wersje sportowa, kupilam nowa w 2008 roku, disel 1.3. jestem bardzo zadowolona, mam juz prawie 60.000 tys km tak mi sie dobrze jezdzi! Po 3 latach nie byla ani razu zaprawiana, tylko przeglady, wymiany oleju i hamulcow i jakis filtrow, poza tym nigdy nic sie jej nie stalo. ja tam jestem bardzo zadowolona z opla corsa. tez jestem mloda, mam 28 lat :-)

Gość Martijjnaaaa
no właśnie, tu jest problem, że moja będzie miała aż 10 lat, dwa razy mniej niż ja :) więc boje sie troszkę, ze dużo będe musiała w nią włozyć, chociaż cena jest bardzo w porządku bo koszt to 5500...

Gość hrhfrhdr
5 500 za opla C? Nie wierzę :O Tyle to ja dałam ale za B :) 11 letnie. To też mój pierwszy samochód i jeździ mi się nim bardzo dobrze :) silnik 1.0

Gość Martijjnaaaa
Zbyt dużo?

Gość hrhfrhdr
Właśnie jakoś bardzo mało.. Widziałaś już to auto? Jest z nim wszystko w porządku? :) Też chciałam C, ale niestety najtańszego widziałam za 7tys a ja miałam uzbierane tylko 5,500 :P

Gość Martijjnaaaa
tak, auto widziałam, oprocz szczegółów takich jak wycieraczka, czy własnie oleje filtry itd wszytsko jest w porządku, dokładniej będe wiedziała za tydzien po szczegółowym przegladzie