Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xwoman

Kto się boi obecnej sesji???

Polecane posty

jw. ja mam jutro pierwszy egzamin w sesji i się troszkę boję...

Gość sdgsdgdgsdfgsdfgs
Ja też się obawiam że może być nie ciekawie :( i mam jutro zerówkę :P

Ja się nie boję, ale zwyczajnie nie mam natchnienia żeby się pouczyć, tymbardziej, że studiuje zaocznie i po pracy nic mi się nie chce:O We wtorek pierwszy exam, dwa zaliczenia juz za mną. Byle do przodu:P

Gość jsdfjksdhfljkhflkjhlkfg
uuu a ja juz dawno po:D:D

do sdgsdgdgsdfgsdfgs a z czego masz jutro egzamin? ja ze sprawozdawczości. wiesz, ja się boję nawet nie tego, że mogę nie zaliczyć, ale 3- takiej oceny też bym nie chciała dostać, zwłaszcza, że to ma być test (ciekawe jakie pytania wymyśli)...

na mnie lepiej działa zielona herbata (pita regularnie), melisa jest słaba

Gość POLKAWOLAKSASA
ja nie tyle sie boje ... co mnie obecna sesja wkurwia, a raczej wykladowcy ;/ umawialismy sie z pewnym gnojem na test, w harmonogramie pisze egamin ustny umawialismy sie z pewna szmata na test, robi opisowke umawialismy sie z pewna kurwa na zaliczenie w formie projektu, zebrala i ... robi nam egzamin ;/ 2 dni temu nam to zakomunikowala ;/ a projekty ida do kosza ;/ STUDENCI W TYM KRAJU NIE MAJA ZADNYCH PRAW ;/

Gość kamillllla
ja sie boje ... ;/ w czwartek mam jeden a 5 lutego dwa :-O

Gość ja sie boje strasznie
jeden ciezki egzamin juz co prawda za mna, ale w czwartek kolejny a ja sie nie ucze bo jestem chora:(( pewnie go nie zdam:(

dla mnie najgorsza będzie sesja poprawkowa, bo muszę zaliczyć 2 przedmioty z tamtego semestru, teraz to jeszcze...;) ale lepiej być po tym :)

Gość mały odkrywca
Ja mam w pierwszym tygodniu lutego 5 egzaminów i wszystkie opisówki. Do tego trzeba znać największe pierdoły które mi się ni cholery nie przydadzą. Siedze już w ksiązkach od miesiąca, przystąpiłam do 3 zerówek ale wszystkie oblałam (fakt, trochę olałam 2 ale 1 napisalam wszystko co potrzeba, to samo co koleżanka i ona zdała a ja nie) Nic mi nie chce zostać w głowie, mam za dużo rzeczy do zapamiętania:O

Gość mały odkrywca
Prawo jest najbardziej niewdzięcznym kierunkiem jakim znam. Siedzi człowiek przez pięć lat w przepisać i zanim skończy studia wszystko się zmienia więc znowu musi wszystko śledzić. Do tego trzeba mieć pamięć słonia bo jedno źle użyte słowo wszystko pierdzieli.