Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Głupia Gocha

ostatni raz o moim byłym

Polecane posty

Gość Głupia Gocha

Poznalismy sie rok temu, na poczatku spotkania kolezenskie, potem pisal mi, ze mu sie podobam, komplementy, itd. wiec troszke sie tez wkrecilam;) ale potem jakis taki niezdecydowany zaczal byc, niby by cos chcial. ale spotkania odwolywal, wiec w koncu sie wkurzylam i powiedizlam, ze nic z tego nei bedzie. ale po jakims czasie nie odzywania sie do siebie, zaczal mi pisac, ze przemyslal, ze mu zalezy, zebym mu dala ostatnia szanse prosil. po namowach zaryzykowalam. na poczatku bylo super:) wpadal do mnie 3, 4 razyw tygodniu, codziennie smski, itd. ale potem zaczal miec coraz mnie czasu a coraz wiecej czasu, troche nam sie kontakt popsul, az w koncu znow sie wkurzylam i napisalam mu, ze jakby mu zalezalo to by znalazl troche czasu i w ogole kilka gorzkich slow mu napsialam. On ma taki slaby charakter.. nie potarfi postawic na swoim, nei walczy, poddaje sie szybko. z tej bezsilnosci, nei wiedzac na czym stoje 9skoro nawet smsa nie napisal) zaproponowalam zebysmy przestali sie spotykac, on oczywiscie przystal na to... nei walczyl ;9 ale teraz zrozumialam, ze bardzo mi go brakuje i chce go odzyskac... wiem, ze jego meska duma pewnie zostala urazona, ale czy sa jakies sposoby na to zeby go odzyskac? ostatnio napsialam mu smsa, ze mysle o nim i nie moge zasnac, a on sie pyta czy jeszcze sie spotkamy czy odpuszczamy, ja ze bym nie odpuszczala, a on milczy od 4ch dni...

Gość Głupia Gocha
a coraz wiecej pracy*

Gość Głupia Gocha
coraz wicej pracy*

Gość Głupia Gocha
moge cos jeszcze zrobic czy on juz dal sobie spokoj? jak myslicie... :(

Gość ahjhgjghjghjg
daj sobie spokoj, po ci taki koles, ktory sam nie wie czego chce, miota sie, nie potrafi podjac ostatecznej decyzji? jesli do tej pory tak bylo, ze nie wiedzial jak sie zachowac, krecil, kombinowal, to sie to nie zmieni. bedac w zwiazku z takiem mezczyzna, nie poczujesz bezpieczenstwa.

Gość weeeessssaaaaaa
Może on kogoś ma ??

Gość Głupia Gocha
niesadze, zeby kogos mial, jest dosc niesmialy i duzo czasu mu zajmuje otworzenie sie przed kims.. ja nie potrafie o nim przestac myslec, chcialabym z nim szczerze porozmawiac co mnei w nim denerwuje, uslyszec co jego we mnie, a nie tak bez sensu zrywac kontakt musze go odzyskac ;( mam pisac smsy, wiadomosci na gadu? bo z drugiej str. nei chce sie narzucac..