Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość połamana cebulkaa

KLUB DLA UZALEŻNIONYCH OD PROSTOWNICY-ODWYK!!!!!!

Polecane posty

Gość połamana cebulkaa

dziewczyny która pisze się na odwyk :)

Gość połamana cebulkaa
no coo jest z wami ?

Gość zamaskowany z kafeterii
nic, wszystko po staremu :classic_cool:

Gość szuruuubuuruuuu
ja juz jestem po odwyku...5 miesiecy- wlosy rewelacja!

Gość ja nie uzywam prostownicy
od 4 tygodni :) Kiedys prostowałam codziennie ale koniec! teraz dbam o włosy, stosuję głównie naturalne sposoby typu olejki do włosów, płukanki, piję herbatki ze skrzypu i pokrzywy, zakupiłam wax do włosów, szczotkę z naturalnego włosia i drewniany grzebień :p Teraz szczególnie dbam o włosy i widzę że odżyły trochę i mam nadzieję że będzie dużo lepiej :) Nie mam popalonych włosów i rozdwojonych końcówek ale strasznie mi wypadają dlatego postanowiłam o nie szczególnie dbać :) Staram się jesc zdrowo bo to też wpływa na ich stan

Gość Paulinka1234
Mój biegły psycholog mnie tu skierował , stwierdził że cos mi to pomoże moim problemem jest dużo aż a wielkie uzależnienie od prostownicy nie ważne czy ciepłej czy zimnej nie mogę się bez niej ruszyć jest jak moje dziecko pomaga mi jeśli mam zły humor :( śpie z włączoną prostownicą każdy twierdzi że to chore dla mnie normalne bay ja koncze nie chce żyć mama mi ją zabrała :cc

Gość gość
nie wiem czy to odpowiednie miejsce, ale chciałabym się przyłączyć, jestem bardzo uzależniona od prostownicy, w sumie od niej zależy moja pewność siebie, ale to wciąga jak narkotyk;/ codziennie grzeje ją i wkładam do mojej ciipusi, czuje takie ciepełko wspaniałe uczucie, ale muszę z tym walczyć, bo to mnie niszczy:((((( pomóżcie:(((((((((((((