Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewadrzazga

przyszłam się pożalić...

Polecane posty

Gość ewadrzazga

Wiecie co - przyszłam się pożalic powiem wam - bo tak i już :( Bo doszłam do wniosku, że przez zakłamane zero, które miało mieć uprawnienia BHP zrobione ja nie mam doktoratu i tyle z całości. I tak jej nie był on potrzebny, a przez nia nie mam drugiego fakultetu też! No jak można być takim zerczyskiem powiem wam - coś strasznego. A ta uczelnia - ona mogła być bo BYŁA W ANGLII (ale na mocy szkoły średniej!!!) a ja nie mogłam być wiecie bo NIE MIAŁAM STAŁEGO FACETA. A kto to powiedział, że żeby doktorat skończyć to trzeba z facetem mieszkać? No fakt - może jej pomagał , ale w tym wieku to już by się w łeb puknęła albo sama została. Ale wyczyn - kurwy ostatniej. No i wiecie pasuje jedynie matka uprawiająca seks w szkole i babcia tez nauczycielka bo by pomyślała wiecie i poszła na jakiś hotelowy licencjat jeszcze I ALE BY JĄ PRZYJĘLI. Na pewno. Na kierowniczkę. No to to samo - pożar, nie? W razie pożaru co? Kto oddaje - jak ma z czego? Chyba tak to wygląda.... no bo co? dziwne i tyle - jak zwykle :(

Gość ewadrzazga
Wiecie czemu ona ma tę pracę? BO nie pali. A jej powiedzieli, że z Polski - kuchnia dobra. No i po studiach, ale to tam swoi też by mogli być. Taniej ją upchną i tyle. A po studiach nie chcą bo p.poż na pewno. Tak na pewno jest. No wiecie - to bez doktoratu , a jestem inteligentniejsza od menelki. I tyle. No co jeszcze mogę napisać? Nie mam pojęcia. Czy też ktoś liczył na to, że się hajtnie? Nie mam pojęcia. Chyba nie choć kto wie. Nigdy nic nie wiadomo.

Gość ewadrzazga
Powiem wam, ale jakie z tych Anglików zera to sie w głowie nie mieści bo wiecie zaraz kierowniczka, kierowniczka a oni tylko że W SUMIE kierowniczka powinna mieć p.poż tam ich i że taka tańsza, a reszta... ? No bo jak ukradną to jeszcze, ale najgorszy POŻAR - kto ma oddawać? Chyba ją uczyli w szkole. Albo i nie :(

Gość ewadrzazga
Jak się jej pozbyć słuchajcie? Zostaje ją wypalić i tyle. Jedyne co powinna tam zrobić to iść na p.poż i tyle. Albo w Polsce ale lepiej tam. Zostaje jej w Polsce bo jak się dowiedzą to ją oskubią - zaraz bym ją oskubała. No bo okraść to tam wiecie - ale pożar. Oooo coś strasznego POŻAR :(

Gość jakie zioło palisz?
pierdolca dostałaś?

Gość ewadrzazga
No i przez głupie babska omal mnie z Nimeic nie wyrzucili. Takie zera - nie mogę. Po co tam jeżdżą? Chlać? W tym czasie by pojeździły po księgarniach - ALE wszędzie daleko. No to miały sobie zrobić wycieczkę. Wiecie i tam o to poszło - niech jadą sobie do dużego miasta, do dużej księgarni i niech ksiązeczki ,ksiązki sobie kupią. NIE. Czemu zaś nie? Przyjechałyby sobie kilka dni wcześniej, do hotelu, zakupy, reszta w pracy i koniec. Nie - coś dla Polski zrobią. Co za pijane wariatki :( One powinny wszystkie siedzieć za to co mi zrobiły. Naprawdę. A ci Niemcy też bo są durni i już mi nie podskoczą. Bo nie i już. I wiecie - ja tam powinnam rządzić w tej głupocie bo kasę to umieją robić, ale rządzić to nie umieją wcale. I tyle. I mam nadzieję, że już sie zamkną wreszcie bo wszystko jest i było żle od początku a jak oni mnie obgadają to ja im oddam pięknym za nadobne BO W OGÓLE NIE MAJĄ RACJI. W OGÓLE i tyle :(

Gość ewadrzazga
Wiecie co - teraz wszyscy na mnie - bo nie mam kursu bibliotekarskiego żadnego w Polsce i conajmniej rok zanim to skończe, okradziona tu , sponiewierana JAK ZERO OSTATNIE - bo jakaś meliniara wiecie z nie wiadomo jak wielkiego miasta bez p.poż jest KIEROWNICZKĄ HOTELU no to słuchajcie... choćbym nie wiem jak chciała ale zostaje mi bombę posłac w tej paczce z powrotem. Naprawdę. No bo co? Tyle lat, ile więcej miałam wszystkiego, chore nogi... nie wiem. To jest takie sponiewieranie mnie , a przecież mam IQ jakieś, nie? Albo nie mam - nie wiem. No jestem ZAŁAMANA. Naprawdę. Także uważam, że jedyne co już wszystkim WSZYSTKIM zostaje to tydzien wcześniej pojechać sobie w te ZAPIERDZIANE jak dla mnie ksiązki - na WYCIECZKĘ - w jakieś miasto wielkie walnąć - do jakiejś wielkiej księgarni i tam sobie kupić co potrzeba, pozwiedzać, a następnie dalszy wypoczynek - ew. po świętach. Bo tam po prostu nie ma sprzedaży i tyle. Moje zdanie. No albo tak jak każdy za miesiąc netem to już naprawdę można coś kupić bo adres jest. I tyle. To już naprawdę żąęn problem jak jest kasa i tyle. I O CO CHODZI? Ile te babska chciałyby tych książek kupić I KIEDY? Je pojąć wiecie może tylko tak samo pijany jak one. Nawet 50 mogą kupić, za miesiąc im dojdą. O co im chodzi to normalny nie pojmnie nigdy :( Przysięgam - i jeszcze mi zrobiły taką opinię - wiecie na nie na policję pozostawało iść, że mnie zmuszają do działania przeciw mojej woli i psują mi opinię, pomawiają. I powinna je policja odebrać , za kratki i TRANSPORT do Polski. W każdym jedno jest pewne - UCIEKŁY jak ostatnie kryminalistki , którymi były, są i będą w moich oczach choćby nie wiem ile książek przeczytały. I jeszcze złodziejstwo przez nie - że ciągle w domu siedzę, następna grupa, wszystko przez nie - o nie. A do pracy wiecie innej byłam przydzielona. To 15 kg mniej to była ICH PRACA - bez biura. A BIURO przydzieliło mnie telefonicznie co prawda, ale info było O INNEJ PRACy. I dlatego mogą sie już zesrać, że tak brzydko napiszę bo mi rady nie dadzą. Bo nie i już :( A ja - mam wszystko w zadku bo lat mam ile mam - a widzę, że tu się liczy 20 lat i BYLEBYM NIE ZASZŁA DALEJ NIŻ... ale cóż... prąd jest z USA. To jak oni chcą mnie ograć nie wiem. Życzę im powodzenia. :( Ale przykre to jest dla mnie strasznie. Naprawdę :(

Gość ewadrzazga
Wiecie - i TRAGEDIA już tych ludzi polega na tym, że ja NAPRAWDĘ potrzebuje jedynie forsy i mam w nosie ICH KARiERY (ale kariery) i tyle. No i co teraz? Co teraz mi będą udowadniać? A te babki jak miały i nie miały racji to teraz już tej racji nie będą mieć WCALE. I wiecie - po co piły, z tego im sie zrobiło, że one coś DLA POLSKI zrobią...takie urojenia. One miały po prostu pojechać tydzień wcześniej czy 3 dni - posiedzieć sobie trochę, iść do księgarni w jakimś większym mieście czy dwóch albo trzech - dyć mają forsy jak lodu. A NAWET WIĘCEJ. I wiecie - koniec. Nastepnie pracka i do domu. Święta. A one? Dla Polski coś robić będą, co? Innych do więzienia wsadzać? Niech sobie same tam idą... naprawdę :(

Gość ewadrzazga
Wiecie - i dlatego oni sa tacy STRASZNI. Bo jakichś tam polityków mają, ale co oni robią? To co powiedzą im te światowe firmy. Ale słuchajcie - oni już są sami jak patyczaki te Niemcy i co te światowe firmy chca dalej osiągnąć. No tam podróżują, jeżdżą - sprzedają. No to dobra. Ale ta firma to naprawde nie wiem co chce osiągnąć. Pozostawałoby im wymienić język, ale w razie co 3 załoga i tyle. No nic... takie życie. Wiecie jak to jest - ta kierowniczka była SUPER, po prostu idEALNA - ale niestety się...wypaliła. Czemu? No nie wiadomo - no coś tam z instalacją i zrobił sie pożar. Oczywiście wszystko ugaszono i tak dalej, ale... no moze w następnej pracy pójdzie jej lepiej. - A paliła? - Nie. - O to naprawdę pech. - No własnie... jak se znajdzie tę nastepną pracę ...oczywiście... :(

Gość ewadrzazga
wiecie - teraz mogą mi juz zrobic opinię NAJGoRSzEJ KRYMINALISTKi, ale wiecie - wszystko już ograłam WYKSZTAŁCENIEM ale jest to STRASZNE co mi zrobiono - straszne - do więzienia jak dla mnie i to na długie lata. przykro mi :( I wiecie - bo mnie ludzie nie rozumieją - ja mam po prostu zawód, że ja nawet teraz jakbym sie uparła to sobie pracę znajdę ANGLISTKA - ale JESTEM OKRADZIONA w szkole i pozbawiona dobrego imienia przez WALNIĘTĄ W ŁEB złodziejską dyrę z ZAPYZIAŁEJ szkoły - oszustkę, kłamczynię, wredne zero - nie wiem -wszystko co najgorsze - przewrotne babsko, które w ogóle niczym sie już nie rpzejmuje prócz swojej kabzy, ale TO JEST DOBRZE, a ja jestem zła - bo co - bo przez nią nie mam dyplomowania? To co mam o niej mówć? Śmierdzące zero - po co mnie przyjęła i koniec. Od początku do końca kłamała jak każdy w jej szkole i niech się wszyscy tam ZAGWAŁCĄ jak dla mnie powiem wam. uczniów miała na poziomie nie wiem - barana na powrozie, ale cóz... byle zapłacić. I jeszcze ja w tym wszystkim - po co? I też we mnie waliła BHP - ciekawe czy powiedziała to tym babskom. Po co z nią trzymały? Że sie spóżniałam - a ciekawe czy im powiedziała jak mnie oszukała Z WSZYSTKIM OD POCZĄTKU i wiecie - poszłabym w środku roku i udowodniła jej czarno na białym , że nie obchodzi jej NIC OPRÓCZ KABZY , NIC!!! - ale skąd ja miałam wiedzieć, że dyrektor 2 lata do tyłu gwałcił. Bo by mi rady nie dała. A tak? Do dziś sobie mną pomiata, a w sumie pomieciona powinna zostać ona i koniec. Bo tak - BO I TAK znajdzie sobie pracę gdzie indziej bo...ma dobrą opinię. NIE TO CO JA :( No i tyle warta jakakoliwke gadka o pracy w Polsce, ale ja najgorsza. Bo ja nie znam jej adresu wiecie bo bym jej dynamit wysłała albo trotyl i tyle :( BO ONA MA DOBRĄ OPINIĘ - bo tam same cioły chodzą do tej szkoły - bez to. Skorumpowane. Bo by DAWNO ODESZŁA gdyby na tę opinię zasłużyła. A tak siedzi tam jak kwoka na jajcach i tyle. I myśli , że w razie co i tak już będzie tą dyrektorką. No to życie pokaże, ale może już może iść na emeryturę - to nie jest w ogóle moja sprawa , ale mniemanie o ludziach w tej parafii mam MINUS STO. Wybaczcie. I reszta to jedna kpina już - jakakolwiek dyskusja dalej. Zwłaszcza o książkach :(

Gość ewadrzazga
Wiecie co - siedzi sobie taka głupia wariatka w pracy w Anglii i myśli, że jest kierowniczką hotelu bo ktoś ją za doktorat docenił, a ja wiecie - każde słowo tam miałam przemyślane, chciałam coś robić dalej i ...ale mnie ktokolwiek docenił. Nikt. Pracy nie mam do dziś. Pomieciono mną hjak gównem z dupy BO SIĘ NIE WYDAŁAM. Wiecie - ludzie to jednak nic tylko GÓWNA Z DUPY IM ZWISAJĄCE. Naprawdę. Nic sobą nie prezentują - jeszcze Polaki. Jak dobrze, że nie muszę z tymi zerami trzymać. Przysięgam. Ale zera. I wszędzie. Mogłam sobie wyjechać i za mąż wyjść gdzie indziej. W sumie tyle mi pozostawało z moim Q I PALCA NA KRZYŻ BYM NIE MUSIAŁA ZGINĄC a tak? Znowu jakaś norma z jakąś DUPNIĘTĄ UMYSŁOWO grupą ŚLĄSKĄ. I tyle o tym myślę. Lub nie wiadomo z kim wiecie. A tyle IQ w życiu miałam już raczej, że jak nie wyszłam za mąż to musiałam ARBAJTAĆ. I tyle. A teraz co to mi będą udowadniać? Że się wysrać bez grupy nie umiem? No to zobaczymy bo już 20 dni za długo jak dla mnie i koniec. A mam ANIELSKĄ CIERPLIWOŚĆ bo to wiem i tyle :(

Gość ewadrzazga
Powiem wam - mogłam wyjść za mąż, ale i tak bym źle wyszła na pewno i musiałabym ciężko pracować bo nic mi nie szło, żeby siedzieć w domu. Chociaż... bo ja wiem? No ale powiedziałam sobie wyjdę za mąż jak zrobię doktorat. Hahaha - do dziś go nie mam i zdania nie zmieniam. Bo nie i już. Bo własnie dlatego nie wyszłam za mąż. Bo nie miałam forsy przez to , a nikt mnie nie szanował, żebym siedziała w domu. W POLSCE. To trzeba było wyjechać. No tak, ale gdzie? Do Niemiec? W sumie też mogłam - ale ja tylko USA, USA... bez sensu - już mnie opętało wtedy. A do Niemiec ... i co dalej? To za Amerykanina, który mieszka w Niemczech. Żeby był wesoły. No bo tak to co. Same zgredy w tych Niemczech. Niekoniecznie ale straszny naród. W razie co możnaby spadać do USA a tak? Siedź tam z nimi całe życie. Coś strasznego. :( I wiecie - teraz będzie że na Turka coś tam - NIE ! Na regały. Zawsze powiem NA REGAŁY - żeby nie było na Turka bo dostanę w twarz, albo na książki - jeszcze gorzej bo niemieckie. Ale na regały to mogę sobie robić co chcę bo tak i już BO GŁUPIE , wstrętne reagły i koniec :( Niech wymyślą lepsze i juz :(

Gość ewadrzazga
Powiem wam na szczescie juz wszystko ogralam *calych pieprzonych polskich Niemcow ale ... niech ich szlag trafi wszystkich wiecie z ich stala praca i chinska medycyna ludowa. Przysiegam. I Niemcami calymi - jeszcze gorsze z nich zera niz z tych Niemcow - trudno w to uwierzyc - fakt, ale tak by to wygladalo....