Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiki34

pomozcie;(

Polecane posty

Gość wiki34

ostatnio kochalam sie z chlopakiem 4 dni przed okresem z zabezpieczeniem wiec wszystko ok, nastepnego dnia zrobilam mu "dobrze" reka, on poszedl do lazienki, ja wytarlam rece w husteczke i za chwilke poszlam do lazienki ale zamiast od razu umyc rece to poszlam sie zalatwic i boje sie ze moglo cos zostac mi na rekach i przenioslam to na papier ktotrym pozniej sie tam podtarlam ;(( okres powinnam dostac jakies 4,5 dni temu, mam regularne , cykl 28 dni, tylko osttanio dostalam dzien wczesniej ;( bardzo sie martwie tym spozniajacym sie okresem, czasami cos mnie kluje w bole brzucha jak w trakcie miesiaczki ale zaraz przestaje ;( nie wiem co myslec o tym... chlopak mnie wspiera, wiem ze moge na nim polegac ale mam dopiero 18 lat, matura przede mna i mam pytanie jakie jest prawdopodobienstwo zajscia w ciaze ? kilka dni przed spodziewanym okresem nie licze na pocieszenie, chce zeby kazdy napisal swoje zdanie...

Gość AniołkowaCzerwień
O rany, nudne i żenujące robią się te tematy o ciąży :o Nie potraficie testów używać, albo do ginekologów chodzić? Ludzie na forum to nie wróżki

Gość eeeeee
Teraz to już przegięcie naprawdę....papierem się podcierałaś i pytasz się czy mogłaś zaciążyć?????masakra...do książęk ale już.!powoli mam już dosyć tych nudnych tematów a to papierem sie podcierała druga ręką dobrze robiła,a następna usiadła na sedesie z którego wcześniej korzystał chłopak.!noż kurwa.!