Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcepankowa

szukam fajnego przyjaciela:-)

Polecane posty

To jak ferie to może kiciu wezmiesz się za nauke bo nie zdasz egzaminu gimnazjalnego.....lektur wam nie zadali?

kotuś, nie chce byc złosliwa bo wydaje mi sie, że rozumiem twoje rozżalenie, ale jak ci przestanie stawać to od razu pójdziesz do domu starców? sorry, ale kobiety 1. mają często niedyspozycję 2. czasem maja niedyspozycję kilkumiesięczną i co wtedy? ja bym wtedy chciała sie wtulić w misiową klatę i po prostu zasnąć i miec pewność, że mój men nie poleci rypać kotkę jak tylko usnę. erotykę też lubię - jeszcze byś się zdziwił, ale są ważniejsze rzeczy

Gość Egoist
Mam czas do 1:30. Zostawię wam opis i zobaczę czy się nadajecie. OK? :)

Gość gdzie oferma
😭

///ale jak ci przestanie stawać to od razu pójdziesz do domu starców?//// A czemu miałbym z tym mieć problemy?. August II Mocny odbywał przy świadkach stosunki(ze swoją 22letnią córką zresztą) mając ponad 60lat. Więc ?

hej dobrze, że zajrzałam.. poważnie marzę o Egoiście 31 czy Wam się to podoba czy nie... chciałabym z nim robić różne rzeczy eorytczne oczywiście a Wy zazdrościcie bo Wam nikt tego nie zaproponował Egoisto imponujesz mi swoją inteligencją, pożądam Cię coraz bardziej, z każdym Twoim postem wiem, że to szalone.. w końcu to tylko forum, w końcu to jak Cię widzę to tylko moja interpretacja ale ja naprawdę marzę o Tobie o tym jak się spotykamy i oddajemy w pełni namiętności... mam nadzieję, że kiedyś porozmawiamy nie przez forum, a w inny, bardziej prywatny sposób całuję, dobranoc

"August II Mocny odbywał przy świadkach stosunki(ze swoją 22letnią córką zresztą) " O MATKO BOSKA teraz to już na pewno żadnej tu nie zbajerujesz

Gość Egoist
Wiek 19 - 33 Wzrost 167 - 172 waga - do 53,5 Włosy długie Studia - nie po socjologii czy innych nieperspektywicznych kierunkach Płace od 3 500 wzwyż Cycki od rozmiaru C Bez mankamentów przy dolnych częściach ciała ( domyśleć się ) Jak sobie coś przypomnę, dopiszę pozostałe pozycje.

Gość Egoist
Najpierw spełnij warunki umowy.

Właśnie dlaczego Panie przyjmują najcześciej że jak facet skończy 50 lat to o baraszkowaniu może tylko marzyć ,bo im niby komin ni furczy , to że nam kobietom wystarczy tylko "rozłożyć" nogi nie upoważnia nas do tego żeby ich ciagle straszyć ze na starość nie beda mogli ,a jesli juz faktycznie nie moga to nie jest to spowodowane wiekiem tylko milionem innych czynników ;D podobno

Gość Egoist
Egoist_31 może być?

A co do Augusta....to co siedziwic jak facet miał 370pare dzieci :) nic dziwnego ze na córcie sie połasił.

W erotyce wielkość siurka i osiągnięcie wzwodu to tylko jakieś 20% sukcesu. Więc nie chwal sie możliwościami. Ja szukam czegoś więcej. Szukam porozumienia, zaufania i fascynacji. Jak na razie znalazłam wszystko ale osobno :( W sexie często mam tak, ze potrafie myslami sterować reakcją facetów. Potem są speszeni (przepraszam, że nie wytrzymałem). A ja mam zabawę, ze rozpalam ich tak, ze nie panują nad sobą. I teraz ci powiem, że to tylko sex!, że z ex miałam TAKIE porozumienie, ze sex zszedł na dalszy plan (choć tez było spoko). I teraz szukam teram tego porozumienia. I wtedy jak jemu nie stanie, albo ja będę miała okres to i tak będzie cudownie. Miłość i sex są przereklamowane.

Gość kurna rozwodka piertolisz jak
jebnieta :D:D🖐️

Gość NA KAFE SAME POJEBANE
:D

///rozwódkaaa "August II Mocny odbywał przy świadkach stosunki(ze swoją 22letnią córką zresztą) " O MATKO BOSKA teraz to już na pewno żadnej tu nie zbajerujesz/// przepraszam bardzo, ale sama chciałaś zasugerować mi, i innym facetom że wystąpią u nas na 100% problemy z seksem związane z naszą biologią. Więc przytoczyłem historię tragicznego dla Polski króla który "lubił" swoją córkę. A "lubił" ją, ponieważ kiedy była dzieckiem, to kompletnie nie interesował się nią, i przez to w żaden sposób, się z nią nie zżywał rodzicielsko. Więc pojawiła się na jego dworze jako obca dorosła kobieta. A że sama była dziewczyną "lubiąca sport", której zależało na popularności, i pierwszym miejscu na ustach towarzystwa, to postanowiła adorować obcego faceta, choć biologicznego ojca, aż do urzeczywistnienia skandalu. Skoro August nie narzekał na biologię po 60-ce, to i może my też?. Chodzi mi o biologię, a nie o czyny z nią związane.

Gość do egoist
??

Malutka_w_szpileczkach90 Miłosc jest przereklamowane tu się zgodzę , ale sex nie _____________________________________________ Miłość - czyli patrzenie sobie w oczy Sex- połączenie ciał ludzi którzy patrzą sobie w oczy I jest coś jeszcze: Miłość erotyczna, o której pisze się powieści, i artykuły czy robi filmy. Taka maxymalnie oparta na fascynacji fizycznością i urodą. Bez ciepła czułości, wsparcia poczucia bezpieczeństwa. Nastawiona tylko na pożeranie cudzej atrakcyjności. Nie wiem czy ona może być przereklamowana. Wiem ze każdy jej po cichu chce. jest bardzo bardzo rzadka, i wiem ze ludzie się jej boją. często kobiety przed nią uciekają. Może należy jej unikać by ocalić siebie?. Czy ja użyłem właściwych słów do opisu tej reakcji mózgu? Facet w takiej kobiecie wszystko uważa za doskonałe, i z wzajemnością.

Gość najlepsze z tymi dolnymi
partiami ciala,pewnie chodzi o te wystajace :D:D:D:D:D do egoist jak sie ma takie ohydztwo,najlepiej zrobic wyciecie operacyjne:D:D:D:D:D:D:D

Gość a fuujjj
"Facet w takiej kobiecie wszystko uważa za doskonałe, i z wzajemnością." bzdura,wystajace wargi sromowe to paskudztwo:D:D:D widziales takie?

jeszcze nie spie, ąle nawwet nie wiem co napisać :P Egoist zaplątałeś sie w zeznaniach, nie wiesz czego chcesz, albo próbujesz tu kłamać z desperacji. "Miłość erotyczna to fascynacja fizycznością i urodą. Bez ciepła czułości, wsparcia poczucia bezpieczeństwa" Oooo, ja nawet nie wiedziałam, że daję miłość erotyczną i jeszcze całą resztę!

Gość Tematy z tym egoistem są
śmieszne. Spełniam warunki poza 1 , czasami mam rozmiar większe b, a czasem jest c, to zależy od faz cyklu. Qrva ludzie można się z Was czasami pośmiać, szczególnie w weekend. :)

Gość nie nie erotyka
Miłość erotyczna o jakiej piszesz to wypalenie dwóch osobowości, nie warto w nią inwestować. Przynosi same straty.