Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koniuhaha

Jak to jest byc kims sztucznym

Polecane posty

Gość koniuhaha

Zawsze byłam ,jestem duszą towarzystwa ,ciągle balowałam ,piłam ,miałam naprawde fajnych i pożądnych facetów,ciągle uśmiechnieta, podobał mi sie taki styl zycia ,jednak od ok 2miesiecy totalnie mi to nie odpowiada, czuje sie zle ze swoja osobowoscia ,charakterem ,jakby nagle przestałam do siebie pasowac ,znajomi mowia ze jestem nie do poznania , staram sie grac taka jak kiedys ale to naprawde nie jest to czego chce,,,,,nie wiem czego chce...

Latka lecą, zmieniasz sie co w tym dziwnego? Przychodzi pewien wiek i człowiek zaczyna patrzeć troche inaczej na świat... To co było fajne kiedys juz nie jest.

Gość koniuhaha
Kurcze no niby lecą ,tylko ze mi sie tak zrobiło w ciagu 2-mcy , siedze z ludzmi i czuje sie jakby mnie tam nie bylo ,nie wiem co mowic ,robic, smiac sie

Napewno nie załamywać sie i zapewniam Cie ,że to normalne :P Bo jak np wytłumaczysz to , że po 11 letnim związku wstajesz rano i myślisz " nie to nie to" i zamykasz za sobą drzwi i o 180 stopni zmieniasz swoje życie ? ? Nie którym wystarczy do tego 10 min a nie dwa miesiące. Niekiedy decyzję i świato -pogląd zmieniają sie szybko...