Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ŁowczyniSnów

Zdjęcie ! Powiedzcie mi co ona w sobie ma, że leci na nią pół mojego osiedla...

Polecane posty

Gość pol osiedla
a ty? widac ze te ciuchy to kiepscizna za 20 zlotych:)

Gość pol osiedla
a buśka sie pisze buźka, bądź mila dla ludzi to cie chlopaki docenia, nieraz dziewczyny sie staraja miesiacami, a przyjdzie taka jak (ona, hmmm ja 10 lat temu) i po 2 minutach mam ogona na forever, czesto do tej pory tacy byli:)

Gość NIENAWIDZE SIEBIE
aha, wiec wg mnie zadna nie zasluguja na zainteresowanie.

Gość pol osiedla
no bylo tak bylo, ze chlopak nic w sobie konkretnego nie mial, a potem wydzwanial po kolezankach, ze taka a taka, i ogon pod oknami siedzial do rana, jak pomysle ze jakies odpustowe panny by komentowaly moje buty czy fryzure, to żal sciska- ze ktos taki zawistny moze byc, aczkolwiek ostatnio mnie byly puscil dla pani mgr farmacji- ladna jest, mysle oj wiesiu wiesiu nie zhańbiłes mnie

Gość ToJa,
Chyba napisałem, że jestem ON i se tak wstawiłem zdjęcia z nudów, dwie fajne dupeczki, pierwsza nie pozorna, ale z pazurem nie da sobie w kasze dmuchać a ta druga troche plotkuje, ale też zajebista

Gość pol osiedla
ty lepiej sobie wstaw słowni, i to taki z pazurem, najlepiej ortograficznym, bo NIE POZORNIE PISZESZ(NIEPOZORNIE), ale nie martw się twoje drugie ty nie jest zle, i tez jestes zaje******sty:):):)

Gość pol osiedla
mój slownik ortograficzny tez sobie nie da w kaszę dmuchać, ostatnio się PWN z PAN(em) na półce pobił, kto lepiej się pisze i po jakiemu.

Gość wiesz co ON
Ta pierwsza ładniejsza, ale ta druga też niebrzydka.

Gość ToJa,
kim ty w ogole jestes hahah :D świr

Gość jestes glupia, zawistna suka
nie mozesz przezyc tego, ze ona podoba się facetom, a ty nie? moze po prostu nie ma w sobie tylko zazdrosci i jadu, wierz mi, faceci to wyczuwają i od takiej nędznej suki jak ty na pewno trzymają się z daleka ;]

Gość pitekantropka
A co ja tak mobingujesz autorko po sieci, pójdziesz siedziec, IP juz zgłoszone na Policję, nic nie da kasacja topiku, zrobiony zrzut ekranu będziesz się tłumaczyć z &43 ustęp 22, grozi ci do roku pierdla

A mi się podoba zdjęcie drugiej :) tamta taka grubawa myśli,ze wielkimi cyckami zaimponuje.

Gość ABF
wg mnie jest brzydka dwa pierwsze zdjecia : kurestwo ma w oczach kolejne foty : nic specjalnego , gdyby miala oryginalna twarz ...a tak ? Idealna kandydatka dla napalonych kiboli :D

Gość pitekantropka
weridiano ty stara intrygantko, popierasz intrygi, znam jej IP, a co mam nie znać, znam rzeczy które się największym intrygantom nie śniły

pitekantropka weridiano ty stara intrygantko, popierasz intrygi, znam jej IP, a co mam nie znać, znam rzeczy które się największym intrygantom nie śniły haha stara intrygantko :D Ty w ogole wiesz kto to intrygantka :D I czy jestem stara - nie sądzę. Wiedziałam,że jakieś głupie ciele się znajdzie, które oczywiście nick będzie powiązywało z wiekiem :classic_cool: ale i takie osoby muszą istnieć życie :D

Gość tatirurura
a ja powiem, ze ta pierwsza na 2 fotach w ciemnych wlosach wygladala nieciekawie i grubo, ale w blondzie ok milo i seksownie ma taka okraglutka figure, to przyciaga facetów ta druga tez niby niczego sobie, ale juz jest inna ma fajne nogi, ale źle sie ubrała, na taka ciotke szczegolnie kiepsko wyglada góra, czyli od pasa w gore w tym ubraniu poza tym twarz taka szczupława, czyli niebrzydka, ale nieprzyciagajaca

Gość bezlistna koniczynka
Ta pierwsza śliczna. W moim typie :P

Gość źdźbło
zdjecie tej ciemniejszej jest podobne do filmiku jaki widzialam na youtubie. "ku p[amieci" a dziewczyna sie zabila. nie robisz sobie jaj?

Gość bhhhhhhhhhh
bo im ciagnie - widac ze z niej szmata na pierwszy rzut oka moja siostra cioteczna ma identyczny image - i tez kurwiszcze straszne

Gość a kto ci dal prawo wrzucac tu
jej fotki? dla mnie jestes beznadziejny czlowieku. i jestem facetem.

Gość IMO13246
Co to kurwa jest?! Gimnazjum tańczy i śpiewa?!

Gość nie jestem polaczkiem, o nie
ulubiony sport polaczucećków - obmawianie bliźniego pod jego nieobecność OBY WAS KRABY ZŻARŁY POLSKIE WIOCHMENY MENTALNE

Gość zwykle kupa glowna
przeciez to jakis szczyl jest! widac po focie ze ma 1.53 cm wzrostu tez mi sie bardzo nie widzi taka jakas moze zajebistym charakterem nadrabia i dlatego za nia szaleja

Gość ToJa,
Obie wiedzą że wrzuciłem to zdjęcie nawet widziały ten temat, śmiały się tylko i powiedziały że jestem nienormalny, coś w tym jest :D Pozdrawiam !

Gość komputermniegryzie
Obie ładne. :)

Gość hhhhhhvgcfv
hahaha

Gość kacha;,;,
jaj twa rz przypomina buzie małego dziecka a ludzie maja to wrodzone ze takie własnie twarze im się podobaja; podrawiam:)

Ta pierwsza dziewczyna... Hmm... Nie, nie, nie. To znaczy, nie no, nie jest najgorzej, jednak gdzie ta wspaniała naturalność, która tak pociąga tych chłopaczków z osiedla? Co jak co, ale dla mnie tak pomalowane oczy nie są naturalne, wręcz przeciwnie.