Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hudzi

2 tygodnie

Polecane posty

Gość hudzi

mam 2 tygodnie zeby popracowac nad swoja sylwetka. nie chce chudnac tylko ja wyrzezbic. szczegolnie chodzi mi o pupe, uda, łydki. Uwazam ze sa niewycwiczone i wiotkie. znacie jakies proste cwiczenia na te czesci ciala?

Gość hudzi
czy np. przysiady pomoga?

Gość matko - co za patologia
przez 2 tygodnie to sobie możesz co najwyżej wyrzeźbić dzbanek z gliny:)

Gość hudzi
ale jak bede cwiczyla codziennie intensywnie przez2 tyg to chyba na pewno cos da co nie!

Przysiady. Ręce na wprost i siadaj na coś niskiego tak by nogi w kolanach miały mniejszy kont niż 90 stopni. Pracują w tedy mięśnie brzucha, pośladków , ud i łydek oraz co ważne mięśnie pleców.

ale jak bede cwiczyla codziennie intensywnie przez2 tyg to chyba na pewno cos da co nie! } Zakwasy. ;)

Gość hudzi
dzieki biały motyl. Myrevin wole te zakwasy i cwiczyc niz siedziec przed kompem i czuc jak mi sie dupa splaszcza

@hudzi kiedyś w jakimś programie instruktor fitnessu bardzo to zachwalał. Polecał ćwiczyć na schodach bo można sobie na rożne stopnie siadać.

Gość hudzi
na pewnop wyprobuje bo mam schody w domu

a steper, orbiter? basen? znam zayebiste cwiczenie na uda i posladki - klekasz, siadzasz sobie na pietach i nie odrywajac kolan z tego przysiadu podnosisz reszte ciala tak by z nogami tworzyla kat prosty - da sie zrozumiec ?:)

Gość kinjo
Zdecydowanie za krótko, ale przez dwa tygodnie mozesz coś zdziałać na www.pogrosiku.eu, tam dzisiaj jest ostatni dzień wyprzedazy, i są fajne oferty