Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OLEKSROLEK

DO OSÓB KTÓRE SIĘ LECZYŁY NA NERWICĘ:

Polecane posty

Gość OLEKSROLEK

PO JAKIm czasie przestaliście brac leki ? ja po 2 latach bo uznałam żem zdrowa . nie wiem

Gość momomama
Miałam nerwice brałam leki ziołowe uspokajające pomagało. Nie pamiętam ile czasu, ale długo. W końcu zupełnie odstawiłam, ale niestety do tej pory tak mam, że to wraca i co jakiś czas wracam do tych leków jak już jest nieciekawie... W sumie to troche żałuje, że nie poszłam wtedy do psychologa może teraz byłoby lepiej. A ty byłeś??

Gość OLEKSROLEK
byłam u psychiatry - miałam dobre skuteczne leki brałam dwa lata ale widziałam poprawę więc przestałam teraz podobnie jak ty mam nawroty ale nie wiem czy leki wówczas brac czy przeczekac? i boję się czy choroba nie powróci

Gość nigdy nie brałam
ja tez miałam/mam sama nie wiem nerwicę. nigdy nie brałam leków , jedynie takie ziołowe bez recepty i validol na duszności. poszłam raz do psychiatry ,przepisał mi jakieś leki po których mało nie umarłam. całą noc się męczyłam po nich,myślałam,ze mam zawał, oczy jak po narkotykach. od tej pory postanowiłam się wsiąść za siebie i jakoś sobie radzę bez leków.

Gość ja też biorę
ja tez jestem strasznie nerwowa,do tego zamknięta w sobie,unikam ludzi...jestem 3 dzień na lekach..zobaczymy oleksrolek--> jakie leki brałas?

Gość jak to zdrowy?
No właśnie jakie te leki i jaka nerwica? U mnie kiedys neurolog wykrył wegetatywną czyli ze daje objawy cielesne,np słabo mi albo serce boli.Psycholog zrobił testy na zaburzenia osobowości na moje polecenie i wyszła znów nerwica.Psychiatra jest taki ze szpikuje ludzi lekami takim co robia zombi a nie ludzi :P.Teraz zauważyłam że coś lekko mnie zdenerwuje a ja niemoge ochłonąć,długo utrzymuje się mi stan zdenerwowania ,coś jak ucisk w sercu'gardle.Niepokoji mnie to,zażyłabym cos ale nie wiem co.Co polecacie z ziołowych nie otumaniających i niedrogich?

Gość OLEKSROLEK
BRAŁAM TEGRETOL I CHLORPROTIXEN - NA POCZĄTKU DUŻE DAWKI POTEWM CORAZ MINEJ

Gość jak to zdrowy?
a jaka nwrwica? to chyba na recepte?

Gość momoma
Ja mam tak, że czasami sie tak wkurzam, że nie potrafie sie opanować i to o byle pierdoły mówie rzeczy, których potem żałuje. Wcześniej miałam jeszcze stany lękowe, potrafiłam siedzieć w domu i płakać. Kiedyś lekarz internista przepisałmi leki po których byłam otumaniona i spałam. Przestałam je brać po pierwszej tabletce. Zaczęłąm brać KALMS jest to ziołowy lek bez recepty i efekty super fajnie uspokaja a nie otumania i nie jest sie sennym. Polecam. Niestey stany nerwowe i lęki powracają cały czas a dodatkowo jak jest jeszcze jakas taka sytuacja rodzinna niepokojąca to czasami w ogóle nie potrafie sobie poradzić ze stresem;(

Gość ja też biorę
ja tez biorę tegretol...do tego fluanxol i lenuxin...zobaczymy co bedzie...na razie spac mi sie chce...dzisiaj odbieram od psychologa test osobowości,ciekawe co tam wyszło

Gość ja też biorę
momoma--> wiesz te efekty uboczne to po jakimś czasie przechodzą,ciekawe kiedy mi przejdą

Gość OLEKSROLEK
na początku jak wzięłam cały tegretol to spałam na stojąc a chodnikiem ciężko było iśc prosto - wydawało mi się że idę slalomem. potem brałam połówkę i ok

Gość wiols
ja sie wyleczylam u dr Szymanskigo (neurolog) ktorego ktos reklamowal na forum

Gość jak tak
a może braliscie DEPRALIN NA NERWICE szukałam po calym necie i nie wiele znalazłam ???????????

Gość jak tak
up

Gość gość
chodzę do psychologa i wcale mi nie pomaga ,nie jest tak pięknie jak pokazują w telewizji.najważniejszy jest spokój i wspieranie nas przez najbliższych. jeśli będziemy przebywać w otoczeniu które cię nie rozumie to nie wiem jakie by się brało leki i jak długo nic nam nie pomoże.

Gość zachodnie slonce
nikt sie nie wypowie? :(

Gość gość
podnosze

Gość gość
ja biorę ACIPREX 10 mg. pomaga jestem spokojniejsza.

Gość katherine99
Z powodu nerwicy wegetatywnej mam uciążliwe dolegliwości somatyczne. Takie najbardziej męczące to stany lękowe i zbyt częste oddawanie moczu. Do toalety chodzę co godzine mniej więcej. Czy polecacie jakieś leki nie wiem może jakieś uspokajające, które nie uzależniają, nie otumaniają itp. , żeby te dolegliwości minęły?