Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama córki :):):)

czy to trzydniówka

Polecane posty

Moja prawie 2letnia córka od tygodnia miała katar - bylam z nia u lakarza i wszystko z nia jest dobrze - dostala jakis syrop na wzmocnienie. 2 dni potem - w pt. dostala gorączki 37,7 - 38,8 - myslalam ze chyba piatki jej ida, , zbilam nurofenem, na drugi dzien przez dzien miala 37,7, wieczorem 38,5 - zbilam, w niedzielę miala 37,7 wieczorem 38,5 i na policzkach pojawily sie czerwone krostki ( myslalam ze to od kataru )- jak pokrzywka - dzis czwarty dzien, od wczoraj wieczora nie ma gorączki - więc moze to byla trzydniowka? Ale dziwna ta wysypka - na razie tylko na polikach , zobaczymy jak bedzie jutro, no i dziwne4 ze wysypka juz w trzecim dniu, a nie w czwartym po spadku temperatury...

podnoszeeee

nikt nie wie?

Przy trzydniówce wysypka jest na tułowiu z tego co pamiętam, wpisz w google trzydniówka i będziesz wiedzieć.

Gość mussa30
moim zdaniem to trzydniówka ale jeśli masz jakieś obawy to idź z mała do lekarza niech sprawdzi powodzenia;)

Gość mamama innej corki
u mojej wysypka pojawila sie najpierw na brzuszku, z tego co pamietam na twarzy jej nie miala, co nie znaczy ze u Was to nie trzydniowka. Moze inaczej sie objawia. A jak miala ta goraczke to jakos sie inaczej zachowywala?Bo wiem, ze przy tej trzydniowce to tylko goraczka ewentualnie leciutko zaczerwienone gardlo

miala tylko gorszy apetyt

kto jeszcze

Gość mozliwe ze tak
czekaj do jutra

Tak tak moja lekarka powiedziala ze po trzydniowce moze pojawic sie wysypka na ciele nie wazne gdzie . Na kazdej czesci ciala nawet na buzce. Ja mysle ze to trzydniowka

dzieki - poczekam do jutra