Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wymarzony Partner ;)))

JAK odzyskać faceta, gdy ON daje sygnały, że chce wrócić ?!

Polecane posty

No właśnie, jak to zrobić w subtelny sposób, żeby go nie zrazić do siebie ??! Proszę Dobrzy Ludzie o porady w tym temacie ;) Pozdrawiam ;)

Jakby chciał wrócić to już dawno by to zrobił chyba co?!Napisz Ci coś bardzo istotnego 99% mezczyzn nie udaje niedostepnych, dla nich Nie znaczy Nie , a tak to tak..i albo są z daną kobietą , albo nie są...masz zamiar płaszczyc sie przed facetem!? w ogole nie rozumiem twojego postepowania...

Dla mnie sprawa jest prosta , jeśli tak jak piszesz facet chce do Ciebie wrócic droga autorko , to już dawno by wrócił ...nie rozumiem o co chodzi z tymi sygnałami , mezczyzni nie kobiety , raczej zadnych sygnałów nie dają...są łowcami , lubią zdobywać..i albo to robią , albo nie...z tego co wnioskuje albo on się Tobą bawi , mąci w głowie ,albo zle odbierasz te jego sygnały...

Po pierwsze nie jest skurwielem ! Po drugie zerwał ze mną, bo już od dłuższego czasu się nam nie powodziło, z mojej winy związek się rozpadł ;( no ale do rzeczy. Nie odzywaliśmy się po rozstaniu do siebie dwa tygodnie i ostatnio przyjechał do mnie z kolegą i zabrał mnie i moją koleżankę do klubu . Na początku mnie zlewał trochę , ale rozmawialiśmy normalnie ze sobą, potem bawiłam się ze znajomymi i ruszyła go zazdrość widocznie bo poprosił mnie do tańca i resztę ocy przetańczyliśmy w objęciach ;) ogólnie pokazał, że nadal nie jestem mu obojętna. Potem rozmawialiśmy.. hmm był już porządnie wstawiony, a zawsze jak popije to jest szczery do bólu. Wygadał się, że od naszego rozstania nawet nie spojrzał na inną kobietę i nie przestał mnie kochać i same pozytywne rzeczy, że znalazł nową pracę, że się uspokoił bo od dawna miał problemy w pracy, stres itp i w pewnym momencie nie wytrzymał i rzucił się na mnie. Całowaliśmy się namiętnie i ogólnie było świetnie ;) Na drugi dzień napisał, że nic nie pamięta chociaż nie był bardzo pijany. Jestem pewna że pamięta. O co mu chodzi? Chyba mu głupio, że zmiękł. Co mam myśleć i co powinnam robić, żeby poszło dalej w dobrym kierunku ?

Muszę dodać, że tylko mnie przytulił i pocałował.

Gość sedrftghyjkwsedrftghj
prawdopodobnie wypil sobie mial wzwod i pomyslal ze slowa jakie napiszczy najlatwiej sprawia ze rozstawisz nogi bo jak sie babce mowi ze sie o niej mysli i na inne nie patrzy ona rozstawi nogi a to przydatne jak sie ma wzwod- po wytrzzwieniu nie nie pamietal to wszystko

Gość annonimmowo
dlaczego sie rozstaliscie. piszesz że z twojej winy, co takiego zrobiłaś?

Gość Tzookierek
Moze po prostu chcial troche pomacac i polizac i pomyslal, ze z byla bedzie latwo, a na drugi dzien po chamsku sie wykrecil, ze nie pamieta (czyt. mam cie gdzies i udaje, ze to sie nie zdarzylo)? Ewentualnie ty rozwalilas zwiazek, zrobilas cos zlego, wszystko jest z twojej winy, a on cie nadal kocha i glupio mu, ze jest takim ciapkiem i chce, zebys to ty przeprosila i dlatego tak sie zachowuje.

Nie był pijany tylko po trzech piwach ;\ Wypity a pijany to różnica i do niczego między nami nie doszło ! Ludzie weźcie, widzę że normalnie porady nie dostanę !!!! Dla Was to wszystko na seksie się musi opierać ;\\\\

Gość krupska
Powiedział Ci to co chciałas usłyszeć zeby pójśc z toba do łózka,Niestety ale tak to chyba wygląda.

no to oswiadzcz mu sie wtedy bedzie najlepeiej

aha i zrob to jak on trzezwy zeby pamietal

zapomniałam dopisać że on ma na imię Azor i jest owczarkiem niemieckim, myślicie ze to ma znaczenie?

zrobię mu loda z połykiem, myślę że to powinno go zachęcić do powrotu

Kilka razy go okłamałam . Spotkałam się z dobrym kolegą za jego plecami a on się dowiedział, za dużo sobie pozwalałam i piłam z kumpelą podczas gdy on robił na drugiej zmianie w pracy, ostatnio jak mnie zostawił, po paru dniach próbował dać mi szansę, ale przeczytał moje smsy od gościa, którego poznałam niedawno, które były szczerze mówiąc ze wzmianką flirtu i po tym się wściekł porządnie ;( Uzbierało się tego ;( bardzo żałuję swojego zachowania, bo wiem że go zraniłam i miał prawo po prostu mnie zostawić. On jest typem twardziela, który ukrywa uczucia i że go coś tam boli, ale zawsze po jakimś czasie wraca do mnie. I widzę, że on bije się sam ze sobą, bo z jednej strony chce dać mi porządną nauczkę i kopniaka, a z drugiej boi się, że mnie straci i jeszcze jednak coś tam wiecie kombinuje. Tylko, że mi bardzo zależy na nim i chciałabym jakoś odkręcić to wszystko i odzyskać jego zaufanie i jego samego ;( Nie wiem co powinnam robić w tej sytuacji , czy swalczyć czy na razie na luzie i delikatnie po kroczku się zbliżać.

23.

na luzie i dellikatnie po kroczku definitywnie no i ano!

Tzn? Pisać raz na jakiś czas i tak zwyczajnie ? Bez żadnych wzmianek o powrocie ?

Doradzi ktoś ? Halo? Co mam myśleć ?

Moze chciał tylko pomacać.. mój jak mnie zostawił to gdy się spotkaliśmy raz na imprezie, klepnął mnie w tyłek. Mówił,że nie kochał mnie,ale jako kobieta pociągałam go, podobałam mu się cały czas. A jak się teraz zachowuje? nie widzisz jak Cię teraz traktuje.. zwróć uwagę na to jak się do Ciebie odnosi. Pokazuje,że mu zależy czy nie? Może odbiło mu po % tak jak mojemu. Też mu nie zależało,ale coś mu strzeliło do łba po piwach i musiał mnie klepnąć.

To po co by przyjechał po mnie ? Był trzeźwy cały czas. Dopiero jak go olałam i poszłam bawić się z kolegami to wypił i zaczął ich odpychać i ze mną tańczyć? Jak by mu chodziło o seks czy macanie to by przyjechał sam a nie z kolegą i to jeszcze pojechaliśmy w czwórkę na zabawę ?