Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mapa zasięgu

Jesteś gruba, jesteś zerem, nic nie wartą dziewczyną

Polecane posty

Gość mapa zasięgu

W dzisiejszych czasach gdzie dostęp do basenów, siłowni, fitness clubów czy innych form aktywnego spędzania czasu jak jesteś gruba jesteś na prawdę zerem :o Nie wiem, czy wy normalne jesteście czy jak ? :o

Gość ABF
zaraz powiedzą : - sam jestes brzydki - frustrat - prawiczek - odchudzam sie i nie moge schudnac - i najpopularniejsze : to genetyka :D:D

Nie wiem gdzie mieszkasz,ale jak na razie się nie spotkałem z napisem"Ludziom z otyłością wstęp wzbroniony" Ale widać że nie chodzisz w te miejsca,gdybyś zaczęła chodzić to byś sie przekonała że mnóstwo tam chodzi otyłych ludzi.Większość z nich chodzi w takie miejsca z swoim partnerem

Zawsze warto o siebie dbać, żeby lepiej się czuć we własnej skórze :D Fajnie być szczupła, zgrabną i czuć się seksi ;)

Gość jestem gruba, odchudzam sie
będę szczupła, ale zastanawia mnie, jaki masz problem? a kim ty jestes? napisz cos o sobie, chetnie poczytam? jak wygladasz? wrzuc fotke najlepiej, bo cos mi sie wydaje, ze jestes brzydka/i i pewnie mam ladniejsza twarz, wlosy, dlonie i zgrabniejsze nogi od ciebie. nie sądze, ze ww czesci ciala masz ładniejsze, wiec tez mam napisac, ze jestes zerem? gdzie pracujesz, czym sie zajmujesz, a moze jakies studia? jaki uprawiasz sport, jaka dieta? bo ten temat tez o tobie wiele mówi....pomysl o tym jestem gruba i nawet przez glowe nie przeszłoby mi, zeby zamartwic sie kims, kto pisze z takim jadem ja mam problem zdefiniowany, a ty? co jest twoim problemem?

Skoro odchudzasz się znaczy nie byłaś na tyle inteligentna by zapobiec przytyciu. Nie masz szczupłej sylwetki a tylko taka zasługuje na szacunek przez mężczyzn. Czy można szanować kogoś kto siebie nie szanuje i o siebie nie dba ? Odpowiedz sobie grubasko :classic_cool: P.S. Całkowicie popieram autora. Gruba = Mniej niż zero :o

Gość mi osobiscieee to
najbardziej chce mi sie smiać, jak wszytskie spślaki piszą, jakie to one są piękne. Obserwuję ludzi, jestem mocno wyczulona na piękno, także kobiece i... nie zdarza mi się zobaczyć tych pięknych spaślaków, z tymi pieknymi włosami, twarzami etvc :) tylko zapasione spocone grube świnki :):):)

Gość Latozza
A ile kg wedlug was to spaslaki? Np przy 170cm ile powinna wazyc dziewczyna ktora byscie uznali za gruba?

Gość a fuuuuuuuuuuu
pozytywnie o spaslakach mówią one same i inne przecietniary z kompleksami ... powiesz : odchudzaj sie , to ona cie nazwie nietolerancyjną :D grubas to grubas = choroba , patologia , u faceta i u kobiety

Gość Moja przyjaciolka jest baardzo
gruba i jest naprawde ladna. Nawet moj facet tak uwaza. A wazy 120 kg ;-)

Gość do mapa
Powiem tak:normalna dziewczyna to madra dziewczyna. Mi nie przeszkadzają ludzie z nadwagą,oceniam jacy sa,a nie jak wyglądają,poza tym większosć kobiet przy kosci dba o siebie. Dodam,ze jestem szczupłą kobietą,lubie sport,ale wcale nie uważam,ze każdy powinien wygladać tak jak ja i lubić to co ja. Pozdrawiam wszystkich mądrych.

Gość to jaaaaaaaaa
ja tez nie nawidze spaslakow!!!!! kazda kobieta moze schudnac jesli tylko chce a nie tlumaczyc sie genami.... tluste paskudne swiniaki

Gość jestem gruba, odchudzam sie
jak widac jeszcze zadne z was nic nie napisalo o sobie, nie wrzucacie swoich fotek to mowi samo za siebie, hehe tycie z inteligencją nie ma nic wspolnego, wyjasniam, bo ktos ci bzdur nagadal i niesiesz to dalej, ale mniejsza tak, ja mam niezwykle wlosy, takie, jak najwieksze gwiazdy, ale one pewnie maja w wiekszosci doczepiane wy mozecie o takich pomarzyc poza tym mam [piekna i harmonijna sylwetke a pamietajcie, ze szczuple nie zawsze znaczy zgrabne najczesciej widze szczuple pokraki mnie tez nie podoba sie gruba dziewczyna, dlatego ja schudne i bede superlaską a wy....czesc z was nigdy nie bedzie, bo jestescie poprostu koslawe dziekuje za uwage

Gość mi osobiscieee to
dla mnie spaslakiem jest osoba ważąca 80 k g przy 170 cm ale dramat zaczyna sie ok 85-90 kg pokażcie mi jedna ładną grubą dziewczynę, a nie spoconego prosiaczka ja takowych nie widzę wcale!!!!

Gość mi osobiscieee to
jestem gruba.....----- eeeee to pokaż te włosy? latem pewnie musisz nosic chusteczke w kieszeni i czoło sobie wycierać tak się pocisz, co? :) prosiak nie może miec harmonijnej sylwetki, tylko swinska, no prosze wassss nie ma ładnych tłuściochów są tylko wielkie walenie

Dziwne jest to forum serio. Tak z boku patrząc to nie ma gdzie w necie pogadać jak człowiek z człowiekiem. Co to w ogóle za temat ?:)

Gość to jaaaaaaaaa
a dla mnie tlusta swinia to juz taka co wazy 70 przy wzroscie do 170

ale jestescie glupi to jak sie komus nie chce prowadzic zdrowego stylu zycia nie lubi sportu jego sprawa mi to osobiscie nie przeszkadza ja chodze na silke lubie to nawet no i nie chce sie spasc ale ja do grubych ludzi nic nie mam jak im to pasuje mi tym bardziej

Gość to jaaaaaaaaa
ja mam piekna sylwetke a moj narzeczony jest trenerem osobistym i mowi ze rzygac mu sie chce jak trenuje te tluste krowy....

Gość to jaaaaaaaaa
zreszta prwdziwy facet nigdy nie bedzie z takiem prosiakiem....

Gość huhuhuhue
No i kolejna dziewczyna mięśniaka:D.Ciekawe co te grubaski mówia na temat twojego mena,pewnie mają niezły ubaw. Gówno was powinno obchodzic jak ktoś wygląda,najwazniejsze,zeby był czysty i zadbany.Nie rozumiem skąd taka nienawisć,według was ktoś moze byc kretynem,byle byłby szczupły. Nie jestem gruba-inf.w razie ewenyualnych atakow;).

Gość bezlistna koniczynka
:D Ja też nie mogę patrzeć na spaślaki. Okropne i cuchnące. Poci się toto jak słonina na patelni, śmierdzi nieprzyzwoicie i zajmuje potwornie dużo miejsca :P

Gość to jaaaaaaaaa
co miwia? a slinia sie na jego widok.... a on nigdy by nie tknal takiego tlustego cielska

Gość mi osobiscieee to
mi przeszkadza zapach od tych ludzi i to, że takie świnki patrzą się z zazdrościa, NIGDY PREZNIGDY nie spotkałam się z taka zazdrościa jak ze strony swinek....

Kaszalot zaczyna się od 70 kg.. a to ciekawe :D Żeby nie było to jestem szczupła. Ale rzygać się chce jak czytam,że dziewczyna powinna mieć tyle i tyle kg. Bo u każdej ta sama waga może wygladać zupełnie inaczej! czy wy naprawdę tacy durni jesteście. Ja miałam 46kg i wyglądałam tak jak kuzynka mająca 52. Wzrost ten sam. I co teraz? LICZĄ SIĘ WYMIARY!!! Nie waga!

Gość to jaaaaaaaaa
nie wiem w ogole jak mozna sie dopuscic do takiego stanu... to przeciez jest obrzydliwe

Gość to jaaaaaaaaa
ja mam nieco ponizej 170 i waze 51 kg gdybym wazyla 70 popelnila bym samobiojstwo chyba...

Gość mi osobiscieee to
weridiana nie można się z Toba nie zgodzic fdlatego ja podałam wyższą granice- 80 kg... masakra mam taka kolezanke co u góry niby prawie normalna a tylek ma jak słonik i przez spodnie widac jej cellulit...... masakra, ale za to czipsy żre 2raz dziennie, pije tylko cole i jest obleśna z wygladu

A wracając do tematu. Dla mnie babcia musi być okrąglejsza bo tak to już jest, takie są babcie. Nie wyobrażam sobie żeby moja babcia miała mieć 50 kg ;) Ale młoda dziewczyna która wygląda jak prosię gotowe na ubój.. to jest niesmaczne :O Nie wiem jak można dopuścić do tego by wyglądać jak prosiak w młodym wieku. Ja sama przytyłam po tabletkach 8 kg w dwa miesiące. Ciężko było mi to zrzucić,ale z biegiem czasu zrzuciłam. Nie wyobrażałam sobie,żebym mogła pozostać z wagą 60 kg przy wzroście 160 cm. Miałam rozmiar 40 na dole. Góra 38. I czułam się obrzydliwie. Płakałam patrząc w lustro. Wyglądałam jak prosiak. Ale to nie była moja wina,że tyle mi przybyło. Cały czas moja waga wahała się w granicach 52 kg i nagle boom. Ale nie wyobrażam sobie żebym miała całe życie być taka gruba jak wtedy blee :O

Gość to jaaaaaaaaa
a teraz sama sie z tego smieje, tak naprawde to waże 79 i nie mam faceta, jestem pucołowatą świnią ale pracuje nad tym i czasem ograniczam jedzenie świńskich golonek które tak bardzo uwielbiam