Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mapa zasięgu

Jesteś gruba, jesteś zerem, nic nie wartą dziewczyną

Polecane posty

Gość jestem gruba, odchudzam sie
no tak, jesli Nigella nie jest gruba, to ja tez nie jestem nie, zartuje dla ciebie moge byc smiesznym zacietrzewionym tlusciachem mnie tylko smieszy to, ze małoważące dziewczyny myslą, ze sa cudowne, bo nie sa tłusciachami, a tak naprade znakomita wiekszosc ma inne, rownie niepokojace wady, ktore nie pozwalaja nazawac ich pieknymi, czy atrakcyjnymi i to jest prawda, ale prawda bywa bolesna

Poza tym ta Nigella ma pełniejsze ksztalty ,ale widać ,że jest zadbana. nic jej nie zwisa, twarz ma szczupłą. nie wiadomo jeszcze jak jest pod ubarniem ,ale np brzuch wydaje sie byc płaski , nie ma wielkiego tylka itd No na pewno nie jest to osoba ,,gruba" typowo

Kolejny ułom co mu się w życiu nie układa i nie ma nic do roboty więc się jeżdżeniem po innych dowartościowuje. Tylko ludzie nie dowartościowaniu i puści zajmują się ocenianiem ludzi po ich wadze. Zajmijcie się własnym życiem i dajcie żyć innym.

Gość nancy888
Ja jestem odrobinę szczuplejsza od Nigelli, ale nie mam takiej twarzy :( Dlatego muszę chudnąć :D

Gość kto pisze takie poje**ne temat
wasze pieprzenie i nie akceptacja grubości nic nie zmieni bo dzisiaj wszędzie o tym trąbią więc jeśli ktoś pomimo tego ma nadwagę to widocznie jest tego jakaś przyczyna coś jest tego powodem każdy chciałby być piękny młody i bogaty jesteś chuda to ciesz się z tego a twoje zadowolenie i radość będą większą zachętą niż twoje pierdolenie i poniżanie innych i nie akceptacja

Czytam sobie to forum od paru dni... Ale takiej kretnki jak "jestem gruba,odchudzam się" nie wiodziałam Kobieto!!!!!! Ty porównujesz spasioną wsysoką świnie do filigranowej kobiety????? porównujesz defekt jakim jest kupa tłuszczu do wzrostu????? Tak się składa,że jestem takiego wzrostu a do tego mam zajebiste długie czarne włosy i sliczny nosek kretynko i ZAWSZE byłam uważana za piękną dziewczyne rozumiem ,ze pocieszasz sie tymi kudłami i czyms tam jeszcze...ale litości...OCKNIJ się,przy mnie jestes brzydka,ja to wiem hahaha

Gość o ja yebie......
Widzisz anie grzmisz?!?!!?!!?!?! Boze Jedyny co sie dzieje z tym swiatem?? zycze wam wszytskim ktorzy wyzywaja tu grubasow od zer, zeby dotknela was choroba przez ktora osiagniecie monstrualne rozmiary i bedzie musieli z tym zyc!!! i patrzec codziennie w lustro na tego grubasa ktory jest nic nieznaczacym zerem....

Gość amicorum
reasumując - nikt nie jest idealny. Ważne żeby nie przegiąć ani w jedną ani w drugą stronę.

Gość qwerty 180cm
jestem gruba, a ile masz cm i kg???

Gość nancy888
I tak nie napisze prawdy, ta gruba...

Gość kgkiu980
ja jestem gruba, i co możecie mi zrobić , mam gdzieś wasze pisanie, mi jest dobrze z moim ciałem, a wy się dręczcie, i obrażajcie jeśli wam ma to pomóc w życiu

Gość HSDUAYSRUIEYDXCN
popatrzcie na Katarzyna Niezgodę, dla nnie to jest już bardzo nieestetyczne i okropne, budzi wstręt..................... http://www.plejada.pl/141,6,,wybieramy_najbardziej_zenujace_kreacje_polskiego_show-biznesu,plebiscyt.html nie wiem co musialaby zrobic szczupła osoba, żeby takie emocje we mnie wzbudzac :)

Gość to jaaaaaaaaa
to wez i sie odchudz

Gość do kgkiu980
a Ty idz zjedz golonkę, spaślaku obleśny

Linda, haha rozbawiłas mnie jak bardzo na sile starasz sie wmówic, ze jestes piekna a nam facetów, ktorzy nie spojrza na takie niskie kobiety i juz sam wzrost nie jest dla mnie rownozanczny z brakiem atrakcyjnosci mam dwie bardzo niskie kolezanki (zawsze nosza mega wysokie obcasy), ktore sa zgrabne ale wiekszosc osob z prawidłówa waga ma inne mankamenty i dla mnie, grubej i tak nie są atrakcyjne, ani fajne i tylko tyle staram sie uswiadomic ja na pewno nie jestem w typie pani Gesller, ktora jest niska i bardzo otłuszczona mam inny typ figury na szczescie twarzy nie mam otłuszczonej, to znaczy tak twierdza ludzie z samego zdiecia twarzy kazdy powiedziałby, ze jestem szczupła choc ja pamietam siebie, kiedy byłam szczupła i wtedy miałam sliczna buzie zaznaczone kosci policzkowe, doleczek w brodzie ale i tak na twarz nie narzekam wysjasniam, bo ktos pytał generalnie cche schudnac, juz schudłam i bede chudnac bo mi bardzo podobaja sie szczupłe sylwetki tylko fajne szczuple ja bede miec wlasnie taka

Gość to jaaaaaaaaa
niezgoda!!!!!!!!!! o zesz ty to wlasnie dobry przykład tłustej paskudnej świni, nawet ryj ma świński

Gość kgkiu980
chętnie zjem golonkę , może odstąpisz mi swoją, albo sie przyłączysz, tylko weź zapas żarcia bo nie będę pasożytów dokarmiać,

Gość to jaaaaaaaaa
linda ile masz wzrostu???? ja mam 167 i waze 51

Gość kgkiu980
i co łyso wam , niby taki pasztet, taka"świnia" a ma faceta o którym możecie tylko marzyć, ciekawe dlaczego????????????????????????

Gość qwerty 180cm
jestem gruba, zdradzisz ile masz wzrostu i kg??/

Gość nancy888
jestem gruba, odchudzam sie To dlaczego nie dasz zdjęcia twarzy, skoro jest taka szczupła niby? Możesz zasłonić oczy na przykład. Tylko sie przechwalasz jaka wspaniała jesteś...

no tak, jesli myslice o pani Gesller, czy K Niezgodzie, to jasne, ze to sie nie moze podobac szczegolnie K Niezgoda albo G Baczynska, ta projektantka, jest do niej podobna albo D wellman to sa panie, ktore wygladaja, jak wygladaja ja tak nie wygladam moja sylwetka ma ladne proporcje, nie jestem kulą, tylko mam za duzo tłuszczu na sobie a czy ww kobiety to zera? one pewnie zasmiałyby sie wam w twarz

Musze przyznac, ze troche debilny ten temat, i nie bardzo wiem co ma na celu. Najbardziej rozwalaja mnie ludzie z 20 kg nadwaga, twierdzacy, ze czuja sie dobrze w swoim ciele ! Jaaaasssne :-), DObrze, zdrowo i sportowo :-) do jestem gruba, odchudzam sie Ty chyba nie wierzysz, ze anja rubik ma DOBRE GENY i dlatego tak wyglada ??????? Polecam pol roku dobrze dobranego zdrowego odzywiania sie, i dobrze dobranego treningu na silowni, i zobaczysz jakie beda rezultaty. Dla chcacego nic trudnego i bzdura jest wymawianie sie genami !

Gość do kgkiu980
wiesz jaka jest różnica między mną a tobą? że jak mnie facet zobaczy jak jem golonke to powie: ale fajna, równa dziewczyna :) a jak ciebie to: co za gruby pasztet, ba diete ale to już!!!!!! :D więc wybacz ale chyba by mnie zemdliło jakbym miala na ciebie patrzeć :D:D:D:D:D gruby zakompleksiony wieprzu :D:D

Gość kgkiu980
jesteście tacy "malutcy" przy tych "grubych świniach" jak to piszecie, owe panie są kimś a Wy kim jesteście, siedzicie na forum i obrażacie innych,

Gość do kgkiu980
kto jakiego faceta? Kamela krypto****? ty jednak głupia jestes tłuszcz ci komorki mozgowe oblepił

Gość nancy888
jestem gruba, odchudzam sie A co Ty tak unikasz podania swoich wymiarow i zdjecia? Pewnie wazysz 120 kg i tylko sie przechwalasz. Lepiej przyznaj, ze czas na glodowke...

Gość to jaaaaaaaaa
na niezgode to ja moge nasrac i kazac sie jej oblizac.... nic jej nie pozostalo innego jak tylko obnosic sie ze swoim bogactwem u kupowac torebki za grube tysiace... tylko to i tak jej nie pomoze w byciu kobieta .... ladna kobieta.. ona musie sie jakos dowartosciowac juz zawsze bedzie tucznikiem a tego kamela to ja bym nawet nie chcial szczura takiego