Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bazinka

Dlaczego nikt nie zajmie się oszustami natrętnie wysyłającymi debilne SMS-y?

Polecane posty

Dzień w dzień dostaję SMS-y typu WYGRAŁEŚ SAMOCHÓD! WYŚLIJ SMS NA 7912 (koszt 11zł) JESTEŚMY ZDZIWIENI, ŻE NIE CHCESZ ODEBRAĆ NAGRODY GWARANTOWANEJ! CZY NR xxxxxxxxx JEST TWÓJ? (są tak tępi, że nie wiedzą, do kogo piszą? :O ) JEŚLI TAK WYŚLIJ SMS!!!!! Odpisałam na nr 8010 (bezpłatny), że nie życzę sobie ich smsów, to mi odpisali WYŚLIJ SMS NA NR 7912 . Czy to gdzieś można zgłosć? Moja babcia ostatnio dzwoniła do mnie, że wygrała samochód, i żebym przyszła szybko wysłać SMS-a (na szczęście nie umie). Na mój drugi telefon (na abonament z Ery), który był ok. miesiac czasu wyłączony przyszedł SMS: WIELKA LOTERIA! JEŚLI NIE CHCESZ WZIĄĆ UDZIAŁU WYŚLIJ NIE NA NR TAKI I TAKI. JEŚLI CHCESZ BRAĆ UDZIAŁ NIE MUSISZ NIC WYSYŁAĆ. KOSZT BRANIA UDZIAŁU W LOTERII 5ZŁ. Telefon z Ery włączyłam dopiero o otrzymaniu rachunku. Musiałam dodatkowo tracić czas i pieniądze na wykłócenie się z Erą o ten rachunek :/ W domu jest też kilka innych tel z Ery na abonament (włączonych) i jakoś na żaden nie przyszedł podobny SMS. Was też tak męczą i dręczą te natręty? Da się coś z tym zrobić? Jakąś skargę, albo coś?

mi przychodzą... to jest straszne na szczęście ja się nie nabieram i ignoruje te wiadomości.. gorzej z takimi ludźmi jak np Twoja babcia :( sporo osób się na to nabiera skoro to jeszcze funkcjonuje..widać opłaca im się..

mi mało, mam z orange i kiedyś zablokowałam u nich na obsłudze klienta przysyłanie takich sms, jedynie nie idzie zablokować sms które wysyła orange ale tych jest mało

Gość przychodza
niestety

ja_jebye No właśnie ta sprawa z moją babcią już mnie doprowadziła do skrajnych nerwów. I jeszcze babcia mi jęczała, że nie otrzema wygranej przeze mnie :O Myślę, że najwięcej zyku mają ze starszych osób, bo z moich znajomych nikt nie wysyła. Tylko raz koleżanka miała historię, że ściągła NIBY BEZPŁATNĄ grę i jej zżarło za SMS-y, o których nie wiedziała, że sa płatne.

Ha ha dobre! Chciałabym zrobić tak samo, ale nie wiem, gdzie ci oszuści mają siedziby. Ha ha jakby każdy przychodził i mówił WYGRAŁAM SAMOCHÓD TO JA PROSZĘ KLUCZYKI :) to by się zlodzieje odczepili. Gnoje jedne obrzydliwe, polecam wszystkim obejrzenie filmiku (link wyżej) pani Barbara w roli głównej :)