Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała taka jedna o

Jak zdobyć faceta

Polecane posty

Gość mała taka jedna o

Od pewnego czasu widuję bardzo fajnego chłopaka :) Tylko problem jest w tym, że znam go tylko z widzenia i nie za bardzo wiem, jak do niego zagadać albo co mam zrobić żeby dać mu znak, że mi się podoba. Macie jakieś pomysły?

Gość mała taka jedna o
upppp

Gość cxzxszdsa
usmiechnij sie do niego

Gość mała taka jedna o
a jakieś inne pomysły oprócz uśmiechania się? ja jestem dość nieśmiała i nie wiem czy zamiast uśmiechu nie zobaczyłby buraczka na policzkach :O

Facet [czyt. mężczyzna] to obiekt, który posiada wyłącznie podzespoły wzrokowe. Jeżeli mu nikt tych prześlicznych oczu jeszcze sobą całkowicie nie przysłonił, albo jest w trakcie ich otwierania to...: Nawet nie musisz się starać. Wystarczy, że się uśmiechniesz. Odwrócisz. I staniesz w miejscu. [a resztą już się on zajmie].

Gość mała taka jedna o
Gdyby to było takie proste :P Nie wiem czy potrafiłabym się zdobyć na takie kroki ;) poza tym nie wiem czy on jest singlem, ja go tylko z widzenia znam...

Gość mała taka jedna o
oj że ciężka sprawa to ja wiem, dlatego potrzebuje rady co i jak zrobić, żeby zwrócić na siebie jego uwagę :P

Gość mała taka jedna o
wiek tutaj chyba nie ma nic do rzeczy :P wiem tylko jak się nazywa, bo kiedyś chodziliśmy do jednej szkoły, ale nic poza tym. Gdybym chociaż wiedziała co zrobić, żeby coś się ruszyło w tej naszej sprawie :)

Gość mała taka jedna o
może dzisiaj dostane jakieś ciekawe rady? ;)

Gość banani
Zwyczajnie, powiedz mu że się Tobie podoba. Masz coś do stracenia?;)

Gość kaapka
Spróbuj go znaleźć przez portal randkowe. Zobacz np. tutaj - http://sympatie.eu/ Bardzo łatwo można znaleźć gościa w ten sposób. Zacznij pisać z nim, a potem spróbujcie pogadać na żywo. Działa...

usmiech nic nie znaczy bo czesto sie do mnie panny usmiechają i nic pozatym . usmiech moze oznaczac ze ma sie poprostu dobry humor itp