Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bazinka

Jestem z chłopakiem już rok. Czy nastał już odpowiedni czas na sex?

Polecane posty

Gość do wlasnie ja
a czemu ty na niego nie patrzysz takim samym okiem?

Gość do wlasnie ja
dokładnie cool! :)

"miedzy nami jest zadza itd to mimo wszystko mam sie oddac?Jakim on okiem na mnie spojrzy.Szybko dala,bez wysilku bez wstrzymania" w relacji miedzy wami to dotyczy was obu czy tylko wyłącznie twojej osoby?

Gość mnie mój były facet szanował
byłam z nim 8 lat. 17 lat to za wcześnie na sex - potem będziesz żałować jak on się już nacieszy tobą. Będziesz zawsze żałować. Pamiętaj o tym. Nagorsze dla dziewczyny to kiedy pozuci ja facet z którym pierwszy raz w życiu współżyła. Taka dziewczyna poczuje się jakby nago wyszła na przystanek, bo ten juz były facet będzie rozpowiadał co tez z nia wyrabiał, swoim kolegom, innym dziewczynom albo nam tutaj na forum.

Gość do powyżej
matko z jakimi facetami wy się zadajecie :o :o

Gość wlasnie ja
Nas obu dotyczy,ale to kobieta jest oceniana przez mezczyzn czy sie oddala czy nie czy jest dziewica a faceci wychodza z zalozenia kolejna zaliczona,i tu jest powiedziane ze jest macho bo iles tam zaliczyl.Natomiast kobiety,sa oceniane inaczej miala kilku partnerow seksualnych to szmata.Jak sie oddam teraz i mnie rzuci i znajde kolejnego to co on bedzie o mnie sadzil?Pusicila sie.

" a faceci wychodza z zalozenia kolejna zaliczona,i tu jest powiedziane ze jest macho bo iles tam zaliczyl." no to jak z takimi mężczyznami się spotykasz to ok. to pilnuj cnoty i tego by być GODNĄ :D

Gość wlasnie ja
spotykam sie z roznymi,na samym poczatku nigdy sie nie dowiesz jaki ma stosunek do seksu bo to sprawy intymne ktore pozniej wychodza,do tego wieku udalo mi sie utrzymac to dlaczego pol roku czy roku mam sie nie wstrzymac

Gość wlasnie ja
to nie prowokacja,to sa realia

jeśli facet przywiązuje dużą wagę do czystości, cnoty,szanowania się kobiety itd ogólnie mega wtrąca się w jej życie i potrzeby seksualne roszcząc sobie prawo do oceniania jej pod tym kontem to...................................odradzam takiego faceta.

Gość wlasnie ja
Dlaczego odradzasz?Moze nie chce nic facet zlapac,zadnej choroby

Gość fajne prowo :D
ale, ja stracilam dziewictwo w wieku 18 lat po ok 5 miesiacach "chodzenia" nie jestem juz z tym facetem... potem jeszcze rozne rzeczy sie dzialy :P teraz mam faceta no i on ma konkretnie w dupie to z iloma wczesniej spałam :D nigdy nie padło z jego ust pytanie ilu miałam partnerów. ja się tylko jego zapytałam z ciekawośći, ale zarówno dla mnie jak i dla niego przeszłość nie ma kompletnie znaczenia. aha i jestesmy ze sobą już 3 lata i mieszkamy razem, planujemy ślub po tym jak skoncze studia. za chooooooja nie zwiazalabym sie z facetem, ktory by mnie oceniał przez pryzmat błonki dziewiczej i mojej przeszłości.. czyli czyt "jakims idiotą z kompleksami".

Gość wlasnie ja
ktore sa nie zawsze skuteczne.

Zcoolgany w coolke cool popieram Cię w 100%. to co niektórzy tu wypisują to... współczuję jedynie :D

Gość do powyżej
wlasnie ja Dlaczego odradzasz?Moze nie chce nic facet zlapac,zadnej choroby a ty się nie boisz że coś złapiesz?

Gość fajne prowo :D
z tego co pisalas wynika, ze facetowi wolno zaliczac panienki, a to kobieta ma sie szanowac bo to tylko kobieta jest postrzegana jako szmata... czyli co? facet moze przeruchać pol miasta, ale na żone to chce dziewice, bo boi sie zarazic chorobą?? ahahahahah :D

ja na serio nie wiem z kim wy się drogie panie spotykacie skoro obawiacie się że ów mężczyzna straci do was szacunek z tego powodu że poszłyście z nim do łóżka np po 3 a nie 6 miesiącach:D:D:D::D:D::::DD:D::D:DD:D:DD proponuję zatem poczytać na forach, wypytać facetów w ankiecie po jakim czasie kobieta może iść do łóżka by zachować szacunek, wyciągnąć średnią , dla bezpieczeństwa pomnożyć przez dwa i tyle właśnie czekać🖐️

Gość wlasnie ja
Boje sie,mial 2 partnerki twierdzil ze byly dziewicami,ale mogly skakac na lewo i prawo.

Gość do powyżej
to dlaczego nie poszukasz sobie szanującego się prawiczka?

Gość wlasnie ja
Moze wiekszosc sie nie chce przyznac ze sa prawiczkami bo to wg spoleczenstwa wstyd i hanba?

Gość do powyżej
być prawiczkiem to wstyd i hańba, ale być dziewicą to szczyt wszelkich cnót :D super macie poglądy :D