Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bazinka

Jestem z chłopakiem już rok. Czy nastał już odpowiedni czas na sex?

Polecane posty

Gość wlasnie ja
Moze dla Ciebie,choc spotkalam sie juz z wieloma opiniami 21 i dziewica?Nikt Cie nie chcial?A w zwiazku facet sie do Ciebie nie dobieral itd?Jakbym byla skarzona,wadliwa. Oczywiscie ten fakt nie zmienil mojego podejscia.

Gość wlasnie ja
Dla wiekszosci mezczyzn to powod do dumy,bo jest pierwszy,wprowadza w kobiete w nieznany swiat,jest przewodnikim.A jak jest z raszplą ktora sama lepiej zna od niego ten swiat i jeszcze opowiada o 20 nieznajomych to chyba ma znaczenie.

Gość wlasnie ja
Tak na zone 3/4 chce dziewice.Zeby byla nie dostepna.A tak kazdy pisze jak masz ochote to sie pusc.

koleżanko wyżej masz 100% racji. Jak mają po kilkanaście lat, to szukają tylko łatwych, żey sobie dogodzić. A jak 20 parę, to nie chcą wiązać się na stałe z żadną puszczalską, tylko szukają takiej, co ma szacunek do siebie.

bycie prawiczkiem czy dziewica to zaden wstyd-przeciwnie-duzo wiecej wysiklu potrzeba zeby ja zaczowac niz zeby isc i dac...pierwszemu lepszemu zeby tylko bylo...

To czy facet szanuje kobietę zależy od tego jaki ona ma stosunek do siebie, a nie od tego, że pozwoli mu na to po 4 miesiącach, na tamto po 5, a na jeszcze co innego po pół roku. Nie taki jest przepis na szacunek ze strony mężczyzny.

Gość wlasnie ja
zle oko w takim razie.

" bycie prawiczkiem czy dziewica to zaden wstyd-przeciwnie-duzo wiecej wysiklu potrzeba zeby ja zachowac niz zeby isc i dac...pierwszemu lepszemu zeby tylko bylo..." wysiłku? ale co to jest za wusiłek?::D::D:D:D: i po chuj ten wysiłek? czemu on ma służyć? a poza tym to zalezy, od wyglądu...niektórym paniom o wiele łatwiej zachować dziewictwo niż je stracić:P

Gość wlasnie ja
Szczerze stracic dziewictwo to nie zaden wyczyn,tylko tu chodzi o podejscie o uczucia.Bez zobowiazan sie nie liczy.