Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwerty 180cm

8 kg w dół!!! odchudzanie dla wysokich!!!

Polecane posty

Gość stepper702
Ja mam 160 cm wzrostu .. waże 59 kg w tym wszystko sie odkłada w biodrach, udach i brzuchu. Zaś same biodra mam szerokie. Chciałabym schudnac do 52 kg lub nawet 50 kg. Na wakacjach dosc zeszczuplałam ale przez takie głodówki jak powyżej czyli jedzenie tak do 1000 kcal i mniej spowodowało nawrót kg po diecie.Od tygodnia jem czesniej a mniej i widac różnicę. I wyemilinowałam pare składników. Najlepsze to co ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć choc, że musze sie uczyć mam na to czasu nie wiele. Pozdrawiam :) a i dodam, że mam 20 latek.

Gość qwerty 180cm
steper, spoko mozesz sie dolaczyc jak najbardziej. po prostu jak sie ma podobny wzrost, to lepiej porownywac wyniki :) ja tak na prawde dzis sie odchudzam 2 dzien, ale cwicze juz ok 3 tyg.

Gość qwerty 180cm
ja chce schudnac poprzez ograniczanie jedzenia, a potem po woli zaczynac jesc wiecej.

Gość mussa30
ja to jedzenie ograniczylam totalnie :)

Gość mussa30
MUSI SIĘ UDAĆ właśnie wcina mój jogurcik to ostatni posiłek na dzisiaj jezcze sobie potem wypije zielona herbatke:)

Gość stepper702
A ile ćwiczycie w tyg ? Jakiego typu są to ćwiczenia? I ile przecietnie trwaja?:) ja pije duzo zielonej herbaty, 2 lata temu tak sporo mi ubyło ponad 4 kg w miesiac ... zrezygnowałam też z ziemniaków, makaronu, smazonego, sosów, słodkiego (np słodycze, cukier, soki) i słonego, owoców bo zawiraja duzo cukru- czasem jabłko zjem, panierki, gazowanego. Staram sie jesc duzo błonnika np codiznne musli na mleku rano potem jakis jogurt, ryby, jabłko. Waryzwa, chude mięso, kanapke jak juz smaruje musztardą. Dużo sałatek. To tylko niektóre rzeczy. Jeszcze ćwiczenia i bedzie rewelacyjnie :) chciałam sobie kupić orbiterek - super sprawa gdyz posiadam rowerek stacjonarny ale to nie działa w te sposób tak jak ten pierwszy :) a kosztuje no trochę. Zastanawiam sie nad kupnem steppera fajna rzecz. :)

Gość stepper702
A ile ćwiczycie w tyg? Jakie ćwiczenia wykonujecie i ile Wam to przecietnie zajmuje? Ja pije duzo gorzkiej zielonej herbaty :) poniewaz wiem, że to pomaga. 2 lata temu dość mocno przez to wyszczuplałam i z dietką. Bez ćwiczeń. Ja zrezygnowałam z ziemniaków, makaronu, gestych sosów, słodkiego( np cukru, słodyczy, soków) owoców ponieważ zawierają duzo cukru, masła, gazowanego, panierki, fast foodów. Za to wcinam na śnaidanie dużo błonnika - musli z mlekiem potem ewentualnie jakis jogurt, jabłko. Chude mieso, warzywa, dużo sałatek. Ryb. Zjem tez ryż. Kanapke smaruje musztarda. To tylko niektóre rzeczy. Jeszcze ćwiczenia i bedzie rewelacyjnie. Mam nadzieje, że w ciagu tych 3-4 mies mi sie uda. Do wakacji. Mam ochote zkaupić sobie stepper. Fajna sprawa. Chociaz znacznie lepszy jest orbiterek. Ale póki co mnie na to narazie nie stać :) Mam rowerek stacjonarny ale to juz nie daje takich efektów co powyższe.

Gość stepper702
Aj dwa razy wysłało :) bo wczensiej sie opisałam i nie wysłało.

Gość qwerty 180cm
ja chodze raz w tyg na basen 45 min i 2 razy w tyg na silownie ok 1h, czasem dluzej :) tez chcialabym miec orbitrek, ale za male mieszkanie mam, maz sie nie zgadza, moze kiedys.....

Gość mussa30
a ja czuje sie i tak jak balon mimo tego ze tak malo dzis zjadlam jutro chyba nic nie zjem

Gość qwerty 180cm
witam, dziewczyny!! ja sie dzis paskudnie czuje, bo dostalam okres, jakas masakra, a mialam isc na silownie....ehh....moze pozniej mnie przestanie bolec i pojde...

Gość mussa30
witam dziewczynki ja dzis poki co o jedenj kromeczce ciemnego chlebka z serkirm wdlinka i salatka i pomidorkiem i do tego zielona herbatka a teraz popijam druga i sprawdzam co tu slychac jak wam idzie bo mi ok tylko nadal widze ten moj wstretny brzuchol:(

Gość mussa30
qwerty 180 zarzyj sobie cos mocniejszego i napewno ci przejdzie:) niestety to te nasze kobiece sprawy o ktorych faceci nie maja pojecia heh:)

hej qwerty, jak tam sie trzymasz? :) mi strasznie szybko waga leci w dół, chyba muszę przystopować

Gość qwerty 180cm
gryzelinka, 3mam sie jakos :) widze ze juz mniej mi brzucol sterczy , ale to dopiero 3 dzien... a co jesz ze tak szybko ci leci???musze cos wymyslec na przyszly tydzien, w niedziele na pewno sobie kupie maly kawalek sernika w nagrode hehee

Gość qwerty 180cm
musssa, bralam, ale srednio pomaga, chyba se dzis odpuszcze silownie, jutro pojde... podziwiam ze wytrzymujesz na jednej kanapce, jabym nie dala rady

Gość mussa30
wytrzymuje bo musze ale jak patrze na moj wielki brzuch to jeszcze bardziej mi sie nie chce jesc planuje po paru dniach sie zwazyc bo to dopiero 3 dzien zobaczymy co tam zdzialm ja cwicze troszke w domu nie mam zabardzo jak wyjsc na silownie czy cos tam innego bo siedze z malym w domu

Gość qwerty 180cm
a kiedy urodzilas??? moze jeszcze po ciazy ci zostal, no wiesz przez 9 mies sie rozciagal, moze teraz potrzebuje 9mies zeby sie wchlonac???

Gość to ja mussa30
wiesz to raczej nie po ciazy bo maly ma juz 16 miesiecy po prostu po porodzie ciezko mi bylo wrocic do formy bo nic tylko jedz i jedz i pij i pij zeby pokarm byl noi teraz sa skutki tego no i to siedzenie z dzieckem w domu mimo wielu zajec to jednak zawsze jest czas zeby cos podjadac ale powiedzialm juz stop :)

qwerty: no właściwie jem to na co mam ochote- ale staram się jednak zdrowo. Dziś np. na sniadanie zjadlam 3 pyzy z miesem bo mi sie chcialo :D teraz 3 ptasie mleczka :D Ale ogolnie sporo warzyw- do tego kasza gryczana lub ryż, duzó białych serów różnych i wiejskich, 1 owoc dziennie, codziennie 2-4 suszone śliwki- mam super przemiane materii na tej diecie- od pierwszego dnia diety chodze do toalety absolutnie codziennie albo nawet 2 razy dziennie- no czuję się super. Tylko kurde coś za szybko mi to leci a 59kg to max mojego schudniecia, wiecej nie chce... No ale nic- gotuje dzis troche kaloryczniejszych rzeczy... Sniadanie wole jesc zdrowe, a kolacje bialkowe, ale na obiad bede jadla po prostu to na co mam ochote plus troche warzyw. Wczoraj na kolacje zjadłam ogromną porcje sushi (16 kawałkow :D) a i tak w ten dzien schudlam pol kilo :O bo wazylam sie dzis rano.

kurcze to ja przktycznie gloduje przy was sniadanko kromeczka ciemnego chlebka z serkiem szynka i salatka i pomidorkiem i zielona herbatka obiad kawaleczek mieska gotowanego i troszke surowki do tego szklanka soku warzywnego i teraz planuje zjesc jogurt z musli i herbatka zielona na noc czy to cos w ogole da zobaczymy to dopiero moj 3 dzien:)

Gość qwerty 180cm
ja sie zwaze dopiero w niedziele rano, bo dzis minal dopiero 3 dzien, przyznam ze dzis bylo mi ciezko i zjadlam dodatkowe 4 malutkie sezamki, bo mialam straszna ochote na slodycze....no coz... a sliwki suszone tez jem, tylko ze nigdy nie mialam problemow z kibelkiem, ale moze mnie bardziej oczyszcza :)

hej dziewczyny:) dzis dopiero 4 dzien ale daje rade na sniadanko 2 malutkie kromeczki chlebka razowego z wedlinka salatka serkiem i ogoreczkiem oczywiscie obowiazkowo zielona herbatka i narazie to tyle teraz pije kolejna zielona herbatke a obiadek zjem pozniej jak mezus wroci z pracy oczywiscie kawaleczek mieska gotowanego i brokulki gotowane :) ale jest ok nawet mnie nie ciagnie do slodkiego czekam na niedziele az sobie moja ukochana kawusie wypije to bedzie moja nagroda za caly tydzien heh:)

Gość qwerty 180cm
witam!!! ja juz jestem po obiadku, nie bede opisywac, bo na razie jem codziennie to samo. i po cwiczeniach na silowni ok 1h albo i dluzej. dzis tez jest moj 4 dzien :) mussa, ja mam pytanie, czy gotujesz dla meza oddzeilnie czy razem z toba sie odchudza, bo moj wraca za tydzien i sie boje z ebedzie kiepsko z dieta, poniewaz on lubi nie zdrowe zarcie....nie wiem co robic...moze bede jadla obiad razem z nim tylko w mniejszej ilosci...hmm...jak rozwiazujesz ten problem??

gotuje osobno niestety i jeszcze dla malego osobno takze mam co robi tyle zapachow ale daje rade:) w sumie ja tez jem praktycznie to samo wiec wrzucam tylko mieska kawalek i jakies warzywo dla siebie i tyle a mezowi obiad normalny on sie nie odchudza nie musi bo pracuje jest zagoniony a je w domu wiec wiadomo czlowiek nie ma tyle ruchu ale poki co jakos daje rade:) a ty dzieci jeszcze nie masz jesli moge spytac?

Gość qwerty 180cm
dzieci nie mamy, moj maz pracuje tak, ze 2 tyg jest w domu, a 2 tyg go nie ma... ja chyba bede gotowac normalnie dla niego obiady, w sumie staram sie dosc zdrowo i bede jadla malo i np bez ziemniakow itd. a poza tym bede jadla jakies jogurty i warzywka, a on niech se je kielbasy smazone, parowki i inne swinstwa hehe . a jak go nie bedzie to bede robila tylko takie malokaloryczne posilki

Gość qwerty 180cm
najgorsze jest to ze jak on jest, to ciagle mnie gdzies zaprasza, a to na kebaba, a to lasagne, a to pizza itd... poza tym czesto chodzimy na imprezy,albo do nas kos przychodzi i wiadomo ze wtedy jest alkohol, chipsy i inne swinstwa

no wlasnie to jest najgorsze te fast foody kebaby itd moze jedz alemalutkie porcje ja tez nie wiem co zrobie pozniej poki co chce schudnac a co dalej to zzobaczymy pewnie wroce do normalnego jedzenia ale w malutkich ilosciach jeszcze nie wiem nie planuje az tak daleko narazie chce zobaczyc 60 na wadze :)

Gość qwerty 180cm
no ja tez chce :) bo kilka ciuszkow na mnie czeka w ktore sie nie mieszcze