Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Biblijny Prorok

OTO PROCES STWORZENIA KOBIETY.

Polecane posty

Gość Biblijny Prorok

Kiedy Adam biegł przez Raj potknął się o korzeń jabłoni i podczas upadku wypadło mu żebro na co Adam rzekł: O kuu.rwaaa! I słowo ciałem się stało :classic_cool:

Gość Fiolbia
Ale beton

Wasze matki i żony zostały stworzone w taki sam sposób. :) Siostry i córki także. :) Nie ma wyjątków.

Wyszedłeś z łona takiej. Jesteś pomazany jej grzechem.

Albo masz jakiś inny skomplikowany problem, który usiłujesz rozwiązać przyklejając do kobiety etykietkę złej kobiety.

Gość fajna dupaaa
dupa dupa dupa

Gość Cudnalaskalol
Dziwne.

Gość matacz ,,,.....
zawsze twierdzilem , ze lepsza k u r w a niz pierdoła , cipa , niedorajda i co tam jeszcze , bo K u r w a daje przyjemnosc innym sama ją majac w dodatku ma z tego profity ! te wymienione w dalszej kolejnosci mojego posta panie , są do niczego - ot co ...

Gość trochę prawdy od stwórcy
Kiedy Bóg stworzył Adama i Ewę miał jeszcze dla nich dwie rzeczy, które chciał im podarować. Bóg powiedział: Mam jeszcze dwa podarki dla was, ten pierwszy to umiejętność siusiania na stojąco...Adam przerwał mu - To dla mnie - ja chcę to! To będzie naprawdę fajnie, życie będzie znacznie prostsze i weselsze. Bóg popatrzył pytająco na Ewę, a ona skłoniła głowę i powiedziała: - Dlaczego nie, to nie jest koniecznie dla mnie, więc Bóg dał Adamowi tę umiejętność. Adam krzyczał, skakał ze szczęścia i obsikiwał wszystko dokoła. Obsikiwał okoliczne drzewa, pobiegł na wybrzeże i na piasku siusiając zrobił przepiękny wzór. Był dumny z tej umiejętności. Bóg i Ewa patrzyli na radość Adama a w końcu Ewa zapytała Boga: Jaki jest ten drugi podarek, który chciałeś nam dać? Bóg westchnął i odpowiedział: - Rozum Ewo, rozum!** *Wyślij ten tekst do inteligentnych kobiet, żeby uśmiechnęły się dzisiaj :)**

Gość Tak naprawdę to
Pierwsza była Lilith stworzona razem z Adamem, ale rzuciła Adama, bo jej się nie podobał i Adam dostał potem Ewę na pocieszenie.

Jest tylko jedna rzecz gorsza od głupiego faceta, to głupi facet opowiadający kiepskie dowcipy. Mega face palm.