Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anjja 26

alergia w zimie, napadowy kaszel

Polecane posty

Gość anjja 26

witam, co może być przyczyną alergii w zimie, zazwyczaj zaczyna sie w styczniu , napewno nie jest to alergia pokarmowa, nawet nie wiem czy to jest alergia ale może mnie ktoś oświeci chodzi o to że córka, lat 8 zwykle w styczniu dostaje "przewlekłego, napadowego kaszlu", nie wiem co jest wtedy w powietrzu-dym z kominów, ostre powietrze, tylko to przychodzi mi do głowy płuca, oskrzela czyste, brak gorączki, kataru, tylko ten kaszel, syrop żaden nie pomaga, sprey-e antybakteryjne, jedynie singulair 5 a nadmienie jeszcze ze była 2 letnia przerwa-czyli było wszytko ok wtedy

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuu
może za suche powietrze

Gość anjja 26
a dziękuję stram sie codziennie wietrzyć dom, ale nie mam żadnych nawilżaczy

Gość anjja 26
a może to leszczyna, mieszkam przy lesie a leszczyna rośnie rzeczywiście niedaleko

Gość anjja 26
własnie ostatnio barała 2 lata temu, i myślałam że już koniec, ale w tym roku znów sie zaczeło, najpierw przez 2 tyg brała różne syropy, nic nie pomogło i pani doktor postanowiła wrócic do singulair i rzeczywiście jest poprawa

Gość dfsdop
sprawdź dokładnie czy nie masz pleśni.. może w materacu

Gość anjja 26
napewno nie mamy pleśni, a testy miała robione 2 lata temu i wszystko wyszło ok, nie mam pojęcia skąd to jest, ale ja zuważyłam że zaczeło ją dusić jak nie było mrozu, śnieg sie topił, może wtedy coś gniło na zewnątrz

Gość anjja 26
w tym roku i tak szybko sie ztym kaszlem "uporałam", 2 lata temu była kierowana od lekarza do lekarza i każdy czyms ja faszerował(laryngolog, pulmonolog), najpierw brała anybiotyk od ogólnego, i całą mase tych swiństwa, tak strasznie schudła wtedy