Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chomikuj.pl

Czy dentystom także psują sie zęby?

Polecane posty

Gość chomikuj.pl

Czy to możliwe , że któryś ze stomatologów miał jakies braki w uzebieniu lub ubytki? Dyskutowalam na ten temat i wszyscy zgodnie twierdza ze to niemozliwe :/

Gość chomikuj.pl
Nikt nie jest z tej branży?

Gość chomikuj.pl
:) :)

Ja przeważnie dostrzegam, że stomatolodzy mają brzydkie zęby, przynajmniej Ci, u których byłam. Jak to się mówi, szewc bez butów chodzi :-)

Gość chomikuj.pl
brzydkie tzn jakie? żółte, krzywe?. Mi kolega opowiadał, że jego dentysta nie ma górnej piątki i jak sie szeroko uśmiechnie to rzuca sie troszke w oczy, że jest tam brak. W to akurat nie bardzo chce mi sie wierzyć

Żółte, z widocznym kamieniem na dolnych zębach z przodu, krzywe też. W sumie sami sobie nie zrobią zębów, a do dentysty innego pewnie nie bardzo chcą iść.

Gość tap madl .
dentyści ... spotkałam jednego ,któremu waliło z pyska jak z boksu słonia / A inny to kopcił papierochy w gabinecie !!!!!!!!!dacie wiare ?! myślałam,że dam noge ale musiałam wejść

a że dentysta Twojego kolegi ma brak zęba, to możliwe. Powiem Ci, że nawet spotkałam w życiu manikiurzystkę, która miała zaniedbane dłonie i paznokcie, choć to powinna być ich wizytówka w takich zawodach, nie zawsze o to dbają

Gość chomikuj.pl
Czyli cos jest na rzeczy. Moj stom raczej jest zadbany ale jego asystentce smierdzi z buzi jak sie nachyla bleeeh. Kiedys bylam u jednego to ten z kolei smierdzial potem jakby conajmniej na budowie zapierdalal

To niemożliwe, żeby mieli zepsute, bo ostatnim krokiem zostania dentystą jest wymiana wszystkich swoich zębów na sztuczne, a sztuczne się nie psują. Każdy dentysta ma sztuczne zęby.

Gość chomikuj.pl
w smrody, krzywe i skamieniale to jeszcze moge uwierzyc ale w brak zeba raczej nie. W koncu moze mu przeciez wstawic kolego po fachu. Mojego kumpla widac poniosla fantazja