Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Nigdy nie bylam na slubie

Sukienka i buty na wesele zima - mam glupie pytanie..

Polecane posty

Mam 'formalna' sukienke, fioletowo czarna po kolana, na ramiaczkach. Wesele jest za miesiac, pewnie wciaz bedzie zimno. Co mam zalozyc? rajstopy+balerinki.. czy raczej w balernikch w zimie isc nie wypada? wysokie kozaki beda pasowac? potem moze byc goraco na weselu... sama nie wiem. I nie wiem co wziac na gore.. tzn jakas marynarka/zakiet np czarny + zwykla kurtka? nie mam plaszcza:(:(:( poradzcie...

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
a nie mo偶esz i艣膰 w kozakach i potem przebra膰 but贸w juz na miejscu? Zapocisz si臋 w kozakach na weselu,a w balerinach zmarzniesz po drodze, wi臋c najlepiej zaopatrzy膰 si臋 w obie pary i zmieni膰. ;)

Udost臋pnij ten post

a kozaki pasuja..? a co na gore?:O

Udost臋pnij ten post

a moga byc polkozaki tzn takie buty do kostki?....

Udost臋pnij ten post

aa

Udost臋pnij ten post

^

Udost臋pnij ten post

ubra膰 kozaki na g贸r臋 mo偶e by膰 jaka艣 zwyk艂a kurtka bo przecie偶 nie b臋dziesz w niej ca艂y czas a potem kozaki zmieni膰 na jakie艣 wygodne buty w kt贸rych b臋dzie si臋 dobrze ta艅czy膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tylko nie sluchaj facetow
jak te typu "moze byc jakas zwykla kurtka" he he he oni to widac maja pojecie o ubieraniu sie. Oczywiscie wypada ubrac ci kozaki na droge a pozniej poprostu je zmienic na jakies elegantrze i wygodniejsze buty. Bo popiersze kozki ktore nosimy na codzien nie pasuja do eleganckiej sukienki, a po dugie bedzie ci goraco. Musiala bys zaopatrzyc sie w kozaki ktore zaklada sie wlasnie do wieczorowych sykienek ale nie sadze ze masz takie. A druga sprawa to nie wypada Ci zalozyc "zwyklej" kurtki do eleganckiej sukienki. Pasuja eleganckie plaszcze, futra oczywiscie sztuczne i inne eleganckie nakrycia jak futrzane bolerka oczywiscie sztuczne bo tylko nie powiem kto nosi naturale futra.

Udost臋pnij ten post

nie mam futra ani extra butow i nie mam za co kupowac teraz:O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kozaki i co艣 na przebranie, to normalne 偶e dziewczyny teeraz przebieraj膮 sobie buty do sukienek. Swoj膮 drog膮 sprawd藕 ofert臋 sklepu https://venezzo.pl/ na pewno co艣 wybierzesz.

Udost臋pnij ten post