Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nigdy nie bylam na slubie

Sukienka i buty na wesele zima - mam glupie pytanie..

Polecane posty

Mam 'formalna' sukienke, fioletowo czarna po kolana, na ramiaczkach. Wesele jest za miesiac, pewnie wciaz bedzie zimno. Co mam zalozyc? rajstopy+balerinki.. czy raczej w balernikch w zimie isc nie wypada? wysokie kozaki beda pasowac? potem moze byc goraco na weselu... sama nie wiem. I nie wiem co wziac na gore.. tzn jakas marynarka/zakiet np czarny + zwykla kurtka? nie mam plaszcza:(:(:( poradzcie...

a nie możesz iść w kozakach i potem przebrać butów juz na miejscu? Zapocisz się w kozakach na weselu,a w balerinach zmarzniesz po drodze, więc najlepiej zaopatrzyć się w obie pary i zmienić. ;)

a kozaki pasuja..? a co na gore?:O

a moga byc polkozaki tzn takie buty do kostki?....

aa

^

ubrać kozaki na górę może być jakaś zwykła kurtka bo przecież nie będziesz w niej cały czas a potem kozaki zmienić na jakieś wygodne buty w których będzie się dobrze tańczyć

Gość tylko nie sluchaj facetow
jak te typu "moze byc jakas zwykla kurtka" he he he oni to widac maja pojecie o ubieraniu sie. Oczywiscie wypada ubrac ci kozaki na droge a pozniej poprostu je zmienic na jakies elegantrze i wygodniejsze buty. Bo popiersze kozki ktore nosimy na codzien nie pasuja do eleganckiej sukienki, a po dugie bedzie ci goraco. Musiala bys zaopatrzyc sie w kozaki ktore zaklada sie wlasnie do wieczorowych sykienek ale nie sadze ze masz takie. A druga sprawa to nie wypada Ci zalozyc "zwyklej" kurtki do eleganckiej sukienki. Pasuja eleganckie plaszcze, futra oczywiscie sztuczne i inne eleganckie nakrycia jak futrzane bolerka oczywiscie sztuczne bo tylko nie powiem kto nosi naturale futra.

nie mam futra ani extra butow i nie mam za co kupowac teraz:O

Gość gość
Kozaki i coś na przebranie, to normalne że dziewczyny teeraz przebierają sobie buty do sukienek. Swoją drogą sprawdź ofertę sklepu https://venezzo.pl/ na pewno coś wybierzesz.