Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 12345678900987654321

Czy puszysta dziewczyna z bardzo małymi piersiami ma szanse na fajnego faceta???

Polecane posty

Gość 12345678900987654321

szczerze mówcie bo ja już załamana jestem Mam 162 cm i waze 89 kg przy tym mam piersi 95 A :o staram sie schudnac ale brakuje mi silnej woli - przyznaje bez bicia :(

Gość tu wchodzi w gre tylko miłość
a może przesadzam :P

Gość taki jeden 1234
no niestety jak masz małe piersi przy nadwadze to jest to najgorsza kompozycja z możliwych ;/..musisz schudnąć postaw na pupę i buzie ,a wtedy małe piersi to już nie problem.

Gość adafadsf
nie masz szans, zostan lesbą

Gość IMO13246
O w mordę jeża! Prawie 9 dych przy tym wzroście. Autorko tobie to lepiej jest sie toczyć, niż chodzić.

Gość IMO13246
A na co jej facet z małym penisem, dyżurny podszywie offermy? Przecież do przebicia się przez takie zwały sadła to końska pała jest potrzebna! Po namyśle: jedz do afryki autorko :)

Gość hdcfiaervb
Ja mam piersi 80 C czyli też nie za wielki, waże 89kg przy wzroście 165. Mam fajnego faceta, 6 lat starszego, po studiach. 5 marca bierzemy ślub

Gość IMO13246
Biedny desperat... I co? Ty też nazywasz 30 kg nadwagi byciem "puszysta dziewczyną"?

Gość Katarzynka9019
Hej, byłam w podobnej sytuacji, domyślam się że pogorszyłaś sytuację push-upami. Niestety one tylko spłaszczają biust i jest jeszcze gorzej. Byłam u bra-fitterki i dowiedziałam się że w prawidłowej rozmiarówce nie ma czegoś takiego jak A. Wybierz się do bra fitterki i kup kilka porządnych, korygujących staników. Brzmi to okropnie, ale jeśli ktoś jest zdrowy i nosi ten niby rozmiar A, to znaczy że tak jak ja przed rokiem jeszcze miałam, tyle że przy mniejszej nadwadze, zepchnął sobie tkankę przez lata noszenia niedopasowanych staników pod pachy (a w ekstremalnych przypadkach i na plecy ;/). Dobrze dobrany, miękki stanik z daleko zachodzącymi pod boki fiszbinami, "zgarnianie" tkanki na swoje miejsce i wygląd Twojego biustu w kilka miesięcy się poprawi. Największy błąd to noszenie zbyt małych staników, tj. A. Ja nosiłam 75B, push upy, po wizycie u bra fitterki przerzuciłam się na miękkie 75 E i F ;D I wygląda super. Załatw to, poczuj się lepiej, a potem weź się za dietę i ćwiczenia :) Powodzenia!

Gość hdcfiaervb
Dlaczego niby desperat?? Kochamy się, jesteśmy razem 2 lata i chcemy się pobrać. Wbrew pozorą nie jestem brzydka. Dbam o siebie, a to że mam nadwage to trudno. Facet jest ze mną, a nie tylko z tym jak wyglądam...

Gość taki jeden 123
"Największy błąd to noszenie zbyt małych staników, tj. A. Ja nosiłam 75B, push upy, po wizycie u bra fitterki przerzuciłam się na miękkie 75 E i F ;D I wygląda super " lol raz gadają tak raz srak z tymi stanikami jakie poprawnie dobrać ...dobrze jestem facetem i na fiuta niemusze jakiś jakiś pokrowców zakładać :D

Gość hdcfiaervb
Skoro facet ma być tylko z tym jak wyglądam to wole być sama. Moja koleżanka waży 97kg przy wzroście 166 (przytyła po ciąży 20kg) i co - znaczy to że mąż ma ją zostawić skoro sąszczęśliwi?????? NIEKTÓRZY FACECI TO TACY IDIOCI ŻE AŻ MNIE PRZERAŻAJĄ!!!

Gość IMO13246
Tak! Wściekłość! Zapamietaj to uczucie! Rozbudź swój GNIEW! A teraz złap go! Przytrzymaj ten żar co się pali w twoim sercu! ZŁAP GO I WYKORZYSTAJ... ...na rowerku stacjonarnym zrzucając 30kg nadwagi :D

Gość hdcfiaervb
IMO13246 jesteś chamem...

Gość IMO13246
Dziękuje :D

Gość hdcfiaervb
Nie rozumie powodu twojej euforii... Jesteś starym prawiczkiem który spędza wieczory na kobiecym forum. Ja bym nie była taka szczęśliwa na twoim miejscu...

Gość IMO13246
Ah! Ah! To bolało! Poprosił bym Cię o nagie zdjecia, jak każda tutaj, ale z racji Twojej, hmm...aparycji powstrzymam sie z prośbą narazie. Zgadzasz się? Pozdrawiam :)

Gość kris

Masz szanse lubie male piersi  niz wielkie balony

Gość O bozeee

Na pewno kogoś znajdziesz, ale nie szukaj wśród Polaków, bo Polacy to brzydkie chamy.