Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna ja 123456

Jest mi źle... Ta straszna praca ... :(

Polecane posty

Gość smutna ja 123456

Pracuję w beznadziejnej instytucji. Ciągle tylko plany, sprzedaż, plany, sprzedaż... Już mam dość, ciagle to ciśnienie... Wymiotować mi się chce... Ciągle jestem znerwicowana... Czy ktoś tak miał?

Gość Ot co!
Zwolnij sie i juz. Zasmiecasz forum. Trzeba bylo sie uczyc, a nie brednie wypisywac.

Gość dfdggfgdfg
tez tak mialam, wytrzymalam 4 miesiace. przy takiej pracy czlowiekowi az zyc sie nie chce. na koniec do tego doszlo, ze jak jechalam do pracy to az mnie zbieralo na wymioty. poszlam na 2 tygodnie zwolnienia lekarskiego i dalam wypowiedzenie

Gość jatezjestemsmutnadzis
Witaj Ja też jestem dziś smutna i zła i w ogóle nie wiem co mam robić dalej. Ale z takiej INSTYTUCJI jak ta, gdzie Ty pracujesz też bym uciekła. Niemniej powiem tu tak - I TAK MI NIE DADZĄ RADY I TAK. Za dużo w życiu przeżylam - mimo wszystko. I koniec. I wiecie - co ja mam teraz robić? Wypada obgadać wielkie przedsiębiorstwo TOTALNIE i CAŁKOWICIE i zrobić im złą opinię w całym Najbogatszym Kraju Świata ( w skrócie NKŚ). Bo tak! Bo wiecie nie mają racji. I koniec. I jeszcze u nich to zalezy na kogo trafiłabym, ale w USA to ich można tak obgadać ten NKŚ że normalnie od razu stała praca za to. Bo tak i już. Bo po wojnie wszyscy dostali po dupie od Rosji - nie tylko oni wyobraźcie sobie. Tak? A po co oni na te wojny poszli? Po to, żeby co? No właśnie i widzicie tu jest problem - PO CO ONI DOSTALI TĘ KASĘ od USA. Zwłaszcza oni. Bo by dziś wiedzieli po co na wojny szli, a tak? Zapomnieli. WYBIĆ SIĘ - powiedzą wam. Bo byli szare myszki. No - jasne , jasne - jak słońce w dzień :(

Gość dfdggfgdfg
"ot co" temat jak kazdy. a co tu maja prawo pisac tylko kobiety, ktore chca zajsc w ciaze lub w niej sa albo jeszcze poronily. od tego juz rzygać sie chce

Gość jatezjestemsmutnadzis
Choć powiemm wam może i rzeczywiście chcieli się wybić, ale czy do tego musieli wyrywać Żydom zęby jak czytamy w książkach? Albo ściągać im obrączki? I gdzie jest teraz ta cała kasa wiecie. No cóz... ale już tak o nich nie myślę. Myślę że to jest taki gatunek wilków jakichś - trochę większych niż wilk polski i tyle. Żle zrobiłam, że wyzywałam ich od nazistów - od jakichś dzikich zwierząt opętanych miałam ich zwyzywać. I tyle :( No co jeszcze... i miałam po 2 tygodniach w mniejszym NPŚ kupić sobie 3 słowniki i jeszcze bym COKOLWIEK ZROZUMIAŁA co ja mam robić dalej. A tak? :( Nie wiem. Pojęcia nie mam. W końcu miałam plany na życie 10 lat temu i co? 5 lat temu umarłam w jakiś sposób. A dzis. Co robić dziś? Ale i tak wiem co robić - tylko muszę mieć kasę. Lecz z tym krucho i tu jest problem :(

Gość dfdggfgdfg
w ogole nie rozumiem o co ci chodzi