Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ksiezniczka99

dwanascie lat temu

Polecane posty

Gość ksiezniczka99

bylam w Hiszpanii.Costa Brava Blanes.I camping obok mieszkalo dwuch chlopakow.Starszych o jakies piec szesc lat ode mnie.Bardzo milo ich wspominam.Ogolnie to minelo przeciez kupe czasu,a ja ciagle pamietam jak z podkowa na twarzy sie z nimi zeganalam:P Mialam 13 lat i baaardzo przezywalam,ze juz ich wiecej nigdy nie zobacze. Szkoda,ze nie moge ich odnalezc,bo pamietam tylko ich imiona i nic wiecej. tez macie jakies takie sentymantalne wspomnienia z ludzmi,ktorych nigdy juz nie spotkacie?

Gość skokKKK
ja tez miło wspominam--- moją pierszą miłosć . nigdy go więcej nie spotkalam po roztaniu.

Gość ksiezniczka99
kurde no wlasnie.Zjezdzaja sie dzieciaki z calej Polski w jedno miejsce.Zawiazuja sie przyjaznie,ktore moglyby przetrwac cale lata ale pozniej kazdy wraca na stare smieci i nasze drogi sie rozchodza.To byla magia kolonii:)

Gość ccccccccccpppp
spróbujcie poszukać na NK ,Facebook , fotce

Gość ksiezniczka99
nie da rady,bo ja nie pamietam nazwisk ani miejscowosci.Jakbym wiedziala to dawno bym juz znalazla:P To bylo 12 lat temu.

tez tak mam-w 86 poznalam fajnego czecha wiem jak sie nazywa ale nie wiem gdzie go moge poszukac...on byl z pilzna....chcialabym znowu z nim odnowic kontakt bo ja go zaniechalam kiedy wychodzilam za maz w 91....

Miałam kiedys takiego chłopaka 'tylko na wakacje' :D Przez 4 lata spotykalismy sie w gorach (on ze slaska, ja z pomorza) tylko po to,zeby pogadac i sie przelizać ;P Do dzisiaj mamy kontakt ;)

Gość ksiezniczka99
no spoko tylko ja sie nie przelizywalam,bo tych chlopakow o pedofilie by oskarzyli heh.Ale ogolnie dzis mam meza piec lat starszego od mnie i czasem tak sobie mysle,ze jak on byl taki dorosly jak oni wtedy to ja jeszcze pierdolami sie zajmowalam i kazalam im mnie na chustawkach chustac:P smiesznie,a teraz moj maz jest w ich wieku i mamy dziecko juz trzyletnie:)

My mielismy po 15 lat oboje, wiec, dzieki Bogu, nikt go o pedofilie oskarzyc nie mogl. :P A na warsztatach gdzie bylam tlumaczem poznalam PIEKNEGO kolesia z Anglii :D Co prawda byl jakies 20 lat starszy niz ja i mial zone, ale i tak mi sie podobal :P Wiem tylko, jak mial na imie (Anthony :D), wiec przez facebooka go nie znajde :(