Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość girlloczkas

Kawalerka Warszawa

Polecane posty

Gość guits
Patrzcie na to, co pokazuje przedmówca - lepiej szukać poza dużymi miastami, realia są znacznie lepsze, koszty znacznie niższe, otoczenie ładniejsze. Przyznaję, że kiedyś stolica to było coś, ale teraz? To tyle co nic...

Gość kabaretke
Warszawa ma dużo wyższe ceny - i to fakt, że znacznie łatwiej jest mieszkać poza miastem. Pytanie tylko o dopasowanie budżetu. Pod miastem w cenie warszawskiej kawalerki na spokojnie kupicie dwa pokoju, a dojazd? Może zajmować mniej niż przebijanie się przez Warszawę.

Gość peterskim
Radzymin, Akacjowa Aleja jest dobrym przykładem. Polacy nie chcą życia w drogich centrach miast. Raczej uciekamy z nich. Chcemy solidnego standardu, atrakcyjnego otoczenia i w stosunkowo niskim koszcie. Nie chcemy byle jakiego życia.

Gość gerberl
Hmmm... w cenie warszawskiej kawalerki macie w takim Radzyminie duże mieszkanie na Akacjowej Alei. Warszawa pozostaje miastem kosmicznie drogim, mało kogo stać tutaj nawet na kredyt i tak ludzie uciekają...

Gość gość
Jest jeszcze wolne mieszkaanie np. tutaj - http://www.akacjowaaleja.pl/4-etap-inwestycji.html A ogólnie pod miastem te warunki są o wiele lepsze. Sporo się zmieniło w ostatnich latach, ludzie już nie ciągną tam do Wawy, raczej szukają okazji pod miastem. Bo po co płacić takie kokosy za mieszkanie?

Gość gość
Tak, w wawie to kosmiczna kasa, ale pod miastem w cenie kawalerki kupisz na spokojnie dwa pokoje w centrum miasta, w nowym budynku. Przecież to oczywiste, że Warszawa nie jest miastem dla tych, którzy małą zarabiają - no chyba że ktoś chce całe życie pracować na spłatę kredytu.

Gość Jolka005
ja brałam wcześniej pod uwagę ursynow (kabaty szczególnie), ale teraz stawiam na Piaseczno, bo mają fajne, słoneczne kawalerki, szczególnie przy Jana Pawła 25.

Gość gość
Masz na 100% codzienne aktualizacje nieruchomości w Warszawie na mieszkania24.com. Według mnie optymalnie opisane oferty. Wynajmowałem przez nich już 3 razy. Nigdy nie miałem problemów z właścicielami mieszkań, co jest wręcz niespotykaną sprawą. Widać, że uczciwie prowadzone pośrednictwo, bardzo tanie, jeżeli weźmiesz pod uwagę konkurencję.