Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prośba

Dziewczyny mam do was ogromną prośbę!!! PRZECZYTAJCIE!!!

Polecane posty

Gość Prośba

Ponieważ większość z was jest aktualnie na macierzyńskim, wychowawczym, L4, albo po prostu nie pracuje, prosiłabym was żebyście były tak dobre i poświęciły troszeczkę swojego czasu, który spędzacie tutaj na Kafeterii na coś bardzo pożytecznego - a mianowicie na współtworzenie i ekspansję zasobów serwisu http://www.bangla.pl/ W opróżnieniu od mało użytecznej Naszej Klasy czy Facebooka, ten serwis ma sens i ogromny potencjał (!), ale ciągle brakuje ludzi którzy zostawialiby komentarze do produktów które użytkują lub wypróbowali. Dlatego tak ważny jest wasz wkład! To dzięki wam i waszym szczerym opiniom, zdjęciom produktów i opisom, inne kobiety i gospodynie domowe (w tym również wasze koleżanki i rodzina) mogą uniknąć błędów zakupowych, lub odkryć jakiś tani super produkt. Także gorąco zapraszam, szczególnie osoby kupujące w dyskontach, jak również kupujące tanie i nierozreklamowane produkty niemowlęce, wśród których również jak wiecie trafiają się perełki! Komentując pomagacie innym, a inni pomagają wam! Uczycie się wzajemnie na własnych błędach oraz odkrywacie 'super sklepowe wykopy'. Im więcej komentarzy tym rzetelniejsza ocena i pełniejszy obraz faktycznej jakości danego produktu. Baza zawiera nie tylko produkty stricte niemowlęce, ale również artykuły spożywcze, chemię gospodarczą, kosmetyki, AGD i elektronikę, oraz farmaceutyki. Żeby ubiec niepotrzebne komentarze, zaznaczam że post nie jest żadną reklamą, ani nie jestem pracownikiem serwisu, tylko jak wy - jednym z forumowiczów, od tygodnia eksplorującym bazę produktów Bangli i starającym się zostawiać tam komentarze - jednak widzę, że tych komentarzy jest nadal mało, a wielu produktom zupełnie ich jeszcze brakuje, dlatego kochani do dzieła! Zróbmy coś dobrego dla siebie na wzajem! Zostawiajcie tam szczere (w miarę szczegółowe) komentarze do produktów które posiadacie, sprawiedliwie je oceniajcie, oraz dodawajcie nowe produkty, których jeszcze nie ma i w miarę możliwości zdjęcia, żeby pokazać innym jak wyglądają w rzeczywistości. Najlepiej jeśli komentarz nie ogranicza się do jednego zdania, tylko jest dość szczegółowy i szczery (taki prawdziwy, od siebie). Komentarze innych można również oceniać, więc jeśli się z jakimś zgadzacie lub nie zgadzacie, albo wam się podoba lub nie - wystawiacie mu ocenę. Obsługa serwisu jest bardzo prosta. Można się logować lub nie, choć po zalogowaniu użytkownik ma więcej opcji (może dodać zdjęcie, produkt itd.). (Sorry, że aż tyle napisałam, ale chciałam wam dokładnie wyjaśnić w czym rzecz i dlaczego was o to proszę.) Pozdrawiam więc i liczę na waszą współpracę!!! :) - Mama taka jak wy, chcąca uniknąć bubli i 'zakupowych wtop' -

Gość Prośba
Aha, zapomniałam jeszcze dodać, że oceniać można również książki, czasopisma, gazety, programy telewizyjne, filmy DVD, oraz sklepy (w sensie obsługę). Podobny serwis oferuje http://www.opineo.pl/ jednak nie ma tam tak szczegółowych opisów, za to można znaleźć opinie o produktach, które nie mają nieraz jeszcze komentarzy na Bangli.