Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Yellowstone

Dziwna wiadomość

Polecane posty

Gość Yellowstone

Dostałam dziś smsa od mojego chlopaka: "Słońce, czemu nie odpisujesz?" Zdziwiłam się, bo on nigdy tak na mnie nie mówi... spytałam o co mu chodzi, a on mi odpisał, że wysłał tego smsa wczoraj, bo dziś nie pisaliśmy i że nie wie czemu doszło akurat teraz. Mówił coś o zasięgu. Jak myślicie, zaufać mu?

Pod spodem masz date i godzine. Jeśli będzie wczorajsza to znaczy że mówi prawde.

ile jesteście razem? hm skoro tak do Ciebie nie mówi, to budzi to podejrzenia, ale nie musi. lepiej bądź czujna

ile jesteście razem? hm skoro tak do Ciebie nie mówi, to budzi to podejrzenia, ale nie musi. lepiej bądź czujna

Gość mała taka jedna o
ale tu nie chodzi autorce o to, że sms później dotarł, tylko że facet zwrócił się do niej w sposób w jaki nigdy się nie zwraca :O czytanie ze zrozumieniem się kłania :P

Gość zaskoczonaaaaa
ja mam podobny problem i też nie wiem co z tym zrobić. w Twoim przypadku datą bym się nie martwiła (bo czasami smsy docierają z opóźnieniem), ale tym zwrotem, którego nigdy nie używa. Ale to w sumie też żaden dowód http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4723200

Gość Palikot widział przed zamachem
słońce nad Krakowem.