Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość regregerterte

AUTO NA GAZ POMOCYYYYY!!!!

Polecane posty

Gość regregerterte

mam pytanie odnosnie auta na gaz Nissan Primera P11 1997 178 tys przebiegu, jezdzi 8 lat na gazie warto jechac po takie auto?

nie bo za dwa lata minie gwarancja na gaz i będziesz musiała dawać około 1 tys zł za coś tam przy tej butli. nie pamiętam juz co bo mi to mąż mówił

Gość .moim skromnym zdanem...
homologacja na butle jest ważny przez 10lat później można przedłużyć na kolejna 5lat jeśli butla i instalacja jest w bardzo dobrym stanie ale i to pewnie trochę kosztuje.. chyba że nie zamierzasz trzymać auta dłużej niż dwa lata ale nawet jeśli tak to możesz mieć później problem z jego sprzedażą... więc generalnie odradzam

Ja na gazie raz się przejechałem... prawo jazdy zabrali. Ale że ktoś aż osiem lat....? Ino jechać. Auto cud!

no właśnie, homologacja. a ty mortifer-----> pewnie miałes nielegalny gaz, nie był wbity w dowód. Bo jak jest legalny to można normalnie jexdzić jak na benzynie

Gość kkkkkkkkkkkfc
To był taki żarcik z podtekstem alkoholowym.

Gość kaszmirrrr
Mortifer - ucz się od pana z nisaana - jeździł opłotkami i mu prawka nie zabrali:))

Gość gość
up up

Gość gość
Warto, gaz jest bardzo fajnym rozwiązaniem. Instalacja gazowa to dobry pomysł dla oszczędnych. Tylko musi być dobra i dobrze założona. Jeśli jesteście ze śląska to polecam autogaz.com.pl bardzo dobra firma.

Gość gość
jeśli chodzi o zakładanie gazu albo jakiekolawiek przejawy awarii to ja polecam jak najbardziej http://www.baszabrze.pl/ mają świetną jakość obsługi klienta no i jeszcze przy okazji genialnne terminy jak sie zobowiążą to jest pewne, że otrzymają terminu. Polecam i ceny ojk

Gość gość
Kupowałam w zeszłym roku Dacie Sandero z 2010 roku sprowadzaną z zagranicy Benzyna/Gaz i miałam szczęście, że osoba od której kupowałam auto, wymieniła butlę na nową i mam spokój jeszcze przez 9 lat. Ale miałam szczęście, że trafiłam na świetnego pośrednika, któremu zależy na renomie swojej firmy i ściąga świetnie zadbane i 100% sprawne auta, a tego typu sprawy, jak wymiana butli gazowej jest podstawą, aby ułatwić życie nabywcy ;)

Gość Jan

Jeżeli ktoś z was jest z okolic Katowic to polecam skorzystać z oferty firmy Auto Gaz Śląsk. Punkt znajduję sie na Brygadzistów 82a i świadczy usługi z zakresu projektowania i badania samochodowych instalacji gazowych w bardzo dobrych cenach.

Gość marek3

Najważniejsze to oddać auto w ręce sprawdzonej firmy, sprawdź serwis niedźwiedź lock.