Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zwykły Chłopak

Sms do dziewczyny

Polecane posty

Gość Zwykły Chłopak

Cześć wszystkim! Mam do Was pytanie, a właściwie to prośbę. Podoba mi się pewna dziewczyna, niestety raczej nie mamy razem żadnych lekcji i nie za często "na siebie" wpadamy. Nie znam się z nią, ale udało mi się zdobyć jej numer telefonu od kolegi, który miał go od koleżanki kolegi itd. więc nie mamy wspólnych znajomych:< Dobra teraz do rzeczy:) Chciałem Was prosić, zebyście mi pomogli i podpowiedzieli co mógłbym napisać w pierwszym smsie do niej, żeby rozpocząć znajomość:) i żeby jej jakoś nie zrazić do siebie:) Z góry dziękuję za odpowiedź:*

hmm.. widzę, że nie bardzo wszyscy garną się do pomocy... no dobra to może ja spróbuje... więc może po prostu napisz jej coś tego typu "hej jestem x chodzimy razem do szkoły ale się nie znamy a ja bardzo bym chciał, żeby się to zmieniło :) może dasz się zaprosić na czekoladę na gorąco w ten zimny i smutny dzień i rozjaśnisz mi go uśmiechem" mi by się coś takiego spodobało, konkretne i na temat...

Gość Zwykły chłopak
Dzięki wielkie Kicia. Co prawda razem do szkoły nie chodzimy, ale za to z tą czekoladą jest bardzo fajne:)

Gość hm mysle
jak sama zareagowalabym na smsa od nieznajomego chlopaka...Pewnie w pierwszym momencie pomyslalabym ze to zart, a pozniej moze przestraszyla ze to jakis psychol ;) Ale jak by Ci tu doradzic...? Byłoby fajnie gdybyscie jednak kiedys "wpadli na siebie przypadkiem", przynajmniej bylby jakis pretekst :). Moze zwroc uwage na jakis szczegol z nia zwiazany, to co robi, co lubi, i wspomnij o tym w wiadomosci, np. (ale to tylko dretwy i nieadekwatny przyklad ;) ) "widzialem, ze bardzo lubisz truskawki, przypadkiem wiem gdzie sa najlepsze i najzdrowsze". Wiesz, jako dziewczynie, powinno jej zaimponowac ze zauwazyles w niej cos wyjatkowego i jedynego w swoim rodzaju.