Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iiiiiiiinka

niewiem co robic...

Polecane posty

Gość iiiiiiiinka
no tezaz jak cos bedzie sie rzucal to odrazu mowie ze odchodze... ciekawe co bedzie dalej... az strach myslec...

Gość iiiiiiiinka
czemu ma mi sie to przydac;(

Gość iiiiiiiinka
już mnie kilka razy uderzył ale teraz ostatnio to widze ze sie boi uderzyć bo mówiłam ze odejde i tylko w gadaniu mądry ale jak uderzy to odejde na 200% bo już kolejny raz tego nie wytrzymam....

Gość iiiiiiiinka
jak byłam w ciązy to mnie uderzył kilka razy bo wiedział że nie odejde... specjalnie mi zrobił dziecko żebym na studia nie poszła...

Gość iiiiiiiinka
ale miał powód czy tak bez?

Gość iiiiiiiinka
mi raz krew z nosa leciała.... ciągle nie moge sobie wybaczyc ze wtedy nie odeszłam.. nie mam dowodów... boje sie ze zaprzeczy...

nie mial ale byl pijany nie mocno ale byl i mowilam zeby poszedl spac a on ze nie bede mu rozkazywac

Gość iiiiiiiinka
tez znam ten tekst NIE BEDZIESZ MI ROZKAZYWAC aale on mi to może rozkazywać... mój nie pije wcale prawie bo niema z kim bo nikt go nie lubi....

Gość iiiiiiiinka
w sądzie powie ze wymyślam albo coś w tym stylu... dla dziecka to dobrze zeby mialo dwojga rodzicow w domu ale ja juz tak niechce...

Gość iiiiiiiinka
no kolezanek tez troche ma ale sie nie spotyka z nimi odkad jest ze mna... niepozwalaj mu sie spotykac z kolezankami albo na złośc tez sie spotykaj z kolegami i wtedy chwal ze tamten jest fajny itd.

wiesz jak nie chcesz to od razu nie musisz sie rozwodzic tylko odejsc na jakis czas moze zrozumi swoje zle zachowanie i sie zmieni

Gość iiiiiiiinka
ile estescie po slubie? ten jedyny.... ja już mojego miepotrafie kochac potym co mi zrobił...

a jak mam mu zabronic jak on z nimi pracuje!!!!przed swietami byla akcja zdrada bo ukrywal jakies smsy niby sie nie przyznal twierdzi ze kocha ale ja juz chyba nic nie czuje

Gość iiiiiiiinka
no ciągle wierzyłam ze zrozumie i sie zmieni ale jak odejde to mówił ze moge juz nie wracac

Gość jak facet raz uderzy
... to już będzie bił!!! nie ma nic gorszego jak ćpun damski bokser lub zdrajca! tacy powinni byc naznaczani żeby już żadna inna nie musiała przez to przechodzić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sama byłam z osobą bijącą mnie do nieprzytomności - zaczynało się niewinnie od szturchnięć lekkich, inny mnie zdradzał i zakazywał mi wychodzić nawet do sklepu! Faceci zdradzający mają to do siebie , że są zazdrośni o pracę, o wyjścia bo nie ufają bo sami zdradzają! Jeszcze inny ćpał i kłamał... a teraz na nk wszyscy trzej mają zdjęcia z innymi kobietami - uśmiechnięte zadowolone mordy mają frajerzy, a one nawet nie wiedzą z kim tańczą! ! ! z jednym mam dziecko! wyparł się tego dziecka i dziewczyna z która jest nawet o tym pojęcia nie ma!!!

Gość iiiiiiiinka
mój nie pracuje z dziewczynami to jego jeden plus... no to Ci współczuje... jak ukrywa coś przed Tobą to naprawde debil.... sprawdzaj ciągle mu telefon ale tylko wtedy jak nie widzi... i tez udawaj ze cos ukrywasz...

Gość iiiiiiiinka
no to długo jesteście razem... ciągle taki był czy ostatnio? mi do sklepu co jest obok pozwala ale dalej też nie...

Gość iiiiiiiinka
no nie upokarzaj sie ale jak sie kąpie to zerknij albo ze niby chcesz zadzwonić gdzies z jego tel...