Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinowa guma guar

ZDARZENIE W AUTOBUSIE-COROBIĆ??!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość malinowa guma guar

Wracałam dzisiaj do domu z koleżanką autobusem na przeciwko nas stał chłopk i cały czas się we mnie wlepiał na początku mi to nie przeszkadzało ale, po około 10 minutach zaczełam się czuć zarzenowana tym bardziej że koleżanka mówiła ,że on nadal się na mnie patrzy w końcu złapałam z nim kontakt wzrokowy i się uśmiechnełam chwile potem koleżanka musiała wysiąść na swoim przystanku...po chwili podszedł do mnie uśmiechnął się i powiedział cześć jestem Filip pewnie masz mnie za idiote ale, nie mogłem oderwać od ciebie wzoku mam nadzieje że się nie gniewasz ...stałam jak wryta i nie wiedziałam co powiedzieć on miał taki śliczny uśmiech...i w końcu się odezwałam i jak zwykle zrobiłam coś głupiego ....przedstwiłam się i uciekłam poprostu jak tępa idiotka wysiadłam z autobusu w ostatniej chiwili a, on odjechał.... kurde czy ja musze zawsze robić takie durne rzeczy zawsze jak jakiś chłopak do mnie zarywa to dostaje paraliżu i uciekam moja koleżanka to mi nawet raz powiedziała że ja to chyba mam uczulenie na facetów...a,ja poprostu jestem nieśmiała i nie wiem co wtakiej sytuacji robić i zwiewam a, potem żałuje że taka ze mnie głupia pipa :O:O

Gość 87487
no głupia to istotnie jesteś..... Na początek kup sobie słownik ortograficzny.

Gość blowwww
ortografia to tam kij , błędy interpunkcyjne - pomijam ,głupia jesteś - to fakt :O Jeśli naprawdę mu się podobasz to na pewno będzie jeszcze jeździł tym autobusem :D ;)

Gość KissesOna
spróbuj go odnalesc i powiedz ze zalujesz ze tak uciekłaś :D

Gość prawdziwy facetzjajami
nastepnym razem obciagnij mu z połykiem

a poszukaj go na nk, mi sie czasami udaje kogos znalezc, wiem tlyko jak ma na imie, skad jest, ile ma lat, jak wyglada - tyle wystarczy:)

Gość ...domi
chciało mu sie chyba ruchnąć niemartw sie o niego pewnie teraz w domciu bije konia

Gość doświadczona,.,.,.,
na pewno nie jesteś jedyną dziewczyną, która by się tak zachowała, gdyby jakiś obcy chłopak do niej podszedł. Głowa do góry i może spotkasz go jeszcze raz w tym autobusie ;) i wtedy będziesz już odważniejsza :)

Do Nietuzinkowej0 A to teraz można na n-k kogoś znaleźć wpisując numer linii autobusowej/tramwajowej, którą dna osoba podróżuje?

Gość malinowa guma guar
soory za byki ale, mam dysleksje i dysortografie ale, mniejsza o to...:O no właśnie też tak myśle że jak naprawde mu się tak bardzo spodobałam to napewno będzie jechał jeszcze tym autobusem ale, on był odemnie sporo starszy ze 24 lata miał napewno jak nie więcej a, ja mam 17 i zawsze wracam tym autobusem ze szkoły a, on pewnie pracuje i pierwszy raz go widziałam w tym autobusie no chyba że go wcześniej nie zauważyłam i teraz sobie pluje w brode bo jest małe prawdopodobieństwo że na siebie trafimy :O A i jeszcze jedno weźcie mi podpowiedzcie co mu powiedzieć jak zdaży się cud i się znowu spotkamy bo nie chce wyjść na idiotke???

Gość IMO13246
Fascynująca historia, koleżanko.

Gość malinowa guma guar
a co w tym fascynującego :O głupia jestem i tyle zawsze musze zrobić z siebie idiotke :(

Gość malinowa guma guar
noo co jest nikt mi nie doradzi :(