Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Juliaa.2123213

co myślicie o tym ? zniknał bez słowa

Polecane posty

Gość Juliaa.2123213

Mam kochanka ,albo miałam od listopada.wiem niedlugo ,ale spotykaliśmy się ,spaliśmy ze sobą pare razy. On mówil ,że z dziewczyną mu sie nie uklada i takie tam ,że chce z nia zerwać. Nie obchodziło mnie to jak im się uklada bo nie chcialam sie z nim wiązać, ale uznalam ,że skoro tak mówi to może faktycznie nie czuje się z nią zbyt zwiazany ( myślę ,że nie kręcił bo pare razy był załamany bo znowu się pokłocili itd) POtem ta dziewczyna przeczytala nasze smsy .. najpierw niewinne ,potem o seksie.. wykręcal się ,ale w końcu zobaczyła zdjęcia które sobie wysylaliśmy intymne dość i wszystko było juz jasne dla niej Więc powiedzial mi ,że musi to trochę przycichnąć itd żebyśmy się odzywali rzadziej do siebie. I faktycznie dzwonił ,ale rzadziej ,miło nam się rozmawiało .. Potem znowu się z nia pokłocil nawet pytal czy bym chciala zostac jego dziewczyną bo chce być ze mna bardzo nie z nią ,że mnie w moim mieście odwiedzi itd. ja nie zbyt byłam chetna na to bo chcialam nadal niezobowiązująco. Ale co się stało? Ostatnio tzn 3 dni temu do niego napisałam pierwsza i zadzwoniłam i nie odebrał ani nie odp .. i zero odzewu .. do dzisiaj.. nie zalezy mi na nim jako na stalym partnerze tylko jako kochanku, ale zastanawia mnie po co mówil takie pierdoły niedawno ,że niby taki zakochany we mnie ,a nagle znika bez słowa..

Gość Juliaa.2123213
Bo myśle ,że jakby miał jakąs klase to by chociaż mi powiedzial ,ze koniec z naszą znajomoscią bo chce byc z dziewczyną i tyle

Gość Juliaa.2123213
up

Gość john__
Kurestwo poszerzasz. Rozjebałaś związek dziwko pierdolona. Takie kurwy to na stos i palić. Nie żal ci tamtej dziewczyny, wiesz co jej zrobilas? Takie to nie maja sumienia.

Gość johnnie walkerka
dokładnie :O żywe gówno :O

Gość johnnie walkerka
pizda swędzi to znajdź sobie wolnego faceta

Gość a przepraszam bardzo
a dupek jeden to nie wie , ze ma dziewczyne ??? tylko sie rznie na boku , a ktos tu pisze , że autorka rozwalila zwiazek związek rozwalil facet , który bedac z kims bzyka sie na boku i nie piszcie mi, ze jakby nie dala to ... itd to, że są wystawy u jubilera nie tlumaczy zlodzieja, ze go okradl

Gość maleństwo0
a ja myslę że facet miał akurat chwile zawachania i byłaś jego zapchaj dziurą, pozatym zgadzam się z innymi,po co pchasz się w ten związek, może jak ciebie nie będzie to sie dogadają, a pozatym nie przyszło ci do głowy że by nie dzwonic do niego i nie zawracac dupy, może w tym czasie był z nią i co? a obiecał jej że to koniec co ci tak zależy skoro nie kochasz go tylko chcesz go do łóżka, znajdź innego a temu chlopakowi daj juz spokój,miej trochę godności

Gość bajaderkaaa
Co Ty sie facetem przejmujesz, on Tobą z pewnością nie, od dzisiaj na www.pogrosiku.eu wszyscy nowi maja świetną ofertę, po rejestracji dostaje się ja mailem i już

No tak a On biedactwo nie wiedział, że ma Dziewczynę i jeszcze drugiej dupe zawracał, faktycznie biedactwo. Daj Sobie spokój z tym gnojkiem bez honoru , który nawet nie umie zadzwonic i powiedziec prawdy. Pozdrawiam

Gość BALASTROOO
DOBRZE CI TAK TY JEBANA SZMATO.PRZEZ TAKIE DZIWKI JAK TY SĄ ROZWODY I ZDRADY.ŻEBYŚ KURWO ZACHOROWAŁA NA RAKA I DECHŁA ,RZUCĘ DZIS NA CIEBIE UROK MARASOLA MIJATI METU ,TFU SUKO

Gość BALASTROOO
ZAPAMIĘTAJ DOBRZE TAN DZIEŃ BO TO POCZĄTEK KOŃCA

Gość john___
Pewnie, że kobiety tego samego pokroju będą się bronić, jak powyżej wypowiedziała się Pani. Tamten gość oczywiście nie jest bez winy..kawał chuja. Ale patrząc na bilans strat i jego wagę, można rzec, że to facet i jego dziewczyna mają więcej do stracenia, niż ta kurwa. Skoro gość ma słabą wolę, to dlaczego ona nie przestanie wpieprzać się do jego życia? Ano dlatego,że jest wyrafinowana suka. Drogie Panie, przyszłe kochanki, zanim zaczniecie romansować z zajętym facetem, to postawcie się w roli jego żony. Brak jakiejkolwiek empatii i współczucia, jebane animal planet. Przykre, ale prawda.

Gość porwali go kosmici
tak myślę .

Gość Juliaa.2123213
I tak jak nie ze mną to by się z inną przespał.. A zresztą z jego dziewczyną mu się nie ukladało więc.. a zonaty nie jest

Gość Juliaa.2123213
a oczerniacie mnie jakbym zabiła kogoś normalnie.. Poprostu przespałam sie z zajetym facetem to on zaczął do mnie pisać nie odwrotnie. Jak nie ze mną przespal by się może i z inną.. widocznie ma takie skłonności dlatego ja bym się nie związała z nim. A zresztą mowił ,że z tą dziewczyną w koncu zerwie itd więc nie czulam się jakaś bardzo winna

Gość to tak,jakby skarżyła się
kurwa-chodził do mnie i nagle przestał TAK NIE POWINIEN SIĘ ZACHOWAĆ!hahahahahahahahahahahahahahahah

Gość Juliaa.2123213
maleństwo0- no pewnie ja nie zamierzam do niego więcej dzwonić.. dzowniliśmy jak dotąd na zmiane on nawet czesciej wiec teraz ja zadzwoniłam ,a ,że nie oddzwonił to.. teraz ja zaiteresuje się innym jakimś ,a chetnych mam troche

Gość a ja tyle juz plakalam
Ja czekalam na tel dwa tyg,dzis sie odezwal moj kochanek,i to tylko dlatego,ze napisalam 2smsa,powiedzial,ze 1 smsa wogole nie widzial.

Gość Juliaa.2123213
ja przez tego nie płacze.. nie chce to niech sie nie odzywa.. ale nie fair zrobił mogł powiedzieć coś.. może chciał soebie drogę wolną do mnie zostawić?żeby mogł wrocić? ale chyba nie bedzie już mogł bo będę się spotykać z kims innym