Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doradzice cos

co kupic dla 2 latki na urodziny jestem ciocia chrz.

Polecane posty

Gość doradzice cos

prosze o pomoc czym bawi sie taki malec?

Gość mammamiamiamia
Zależy ile kasy masz do wydania Może rowerek, kupisz ładny za 80 i za 200, a może jakiś strój księżniczki do przebrania. Koeanki córka w tym wieku strasznie się przebierała

Gość bo tak i już
ja dla swojej chrześnicy kupiłam lalke z paroma funkcjami, takimi jak placz, smiech, chrapanie. Mała była zadowolona i bardzo przejęta opieką nad lalą, noszeniem, usypianiem itp :) do tego tablice kredową z liczydłem - strzał w 10. Mała uwielbia rysować na niej, razem z rodzicami uczą się liczyć. Można też kupić autko - jeździk z ze schowkiem na skarby malucha, albo plastikowy zestaw kuchenny ( kubeczki, garnuszki itp ) Mała potrafi godzinami przelewać wode z jednego do drugiego, dla niej to super zabawa. Fajne też są ksiązeczki z naklejkami, aaa i hitem była książeczka ze zwięrzątkami - magnesami, które trzeba było umiescić w odpowiedni miejscu. No i pudełko do którego wrzuca się trójkaty, kółka itp ( nie mam pojecia jak to się nazywa :p ) Wymienilam rzeczy które moja siostrzenica dostala na 2 latka i bawi się nimi do dziś ( mineło 5 miesięcy ), być może coś Ci się przyda :)

Gość mama juleczkiiiiiiiiiiiiiiiii
zalezy co juz ma napisze ci co moja córcia ma -kuchnie-cena 90zł -rowerek-cena 130zł autko-cena 100zł kołyske dla lalki-cena 70zł duża tablice do pisania kredą -koszt całe 25zł w jakims markecie toaletke z akcesoriami-koszt ok 80zł moze jeszce kupić fajna lalke bobaska z akcesoriami wózek dla lalki jakis fajny fotelik do siedzenia w kształcie maskotki widzialam na allegro -ok 120zł

Gość Izusiowa Mama
Ja kupiłam sztućce gerlacha dla dzieci za 35zł i było bardzo fajnie:),l bo zabawek dziecko miało aż za dużo, a sztućce do gustu brzdącowi przypadły.

wczoraj były u mnie dziewczynki 2 i 5 letnie-chwaliły się "ciociu zobacz mam wisiorek hello kitty i kolczyki ",a druga miała śliczne różowe kolczyki,słodkie może właśnie coś takiego

o tu są fajne dziecięce ozdoby i nie tylko,a ceny bardzo przystępne www.cudowny-kuferek.pl

Gość Saararrsa8131
Ważne, by zabawka spodobała się dziecku. Moja córa przepada za grami planszowymi, różnymi rodzajami puzzli czy łamigłówek. Ja bardzo się z tego cieszę, bo są to kreatywne zabawki, widać córcia wdała się w mamę :) Tego typu zabawki są stosunkowo tanie, także można dość często sprawić taki prezent. Nie mam za dużo wolnego czasu, więc zazwyczaj zakupy robię przez Internet, to mój ulubiony sklep: http://szkolnis.pl/