Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość evrybady pomarńcze3

mam mysli samobujcze

Polecane posty

Gość evrybady pomarńcze3

pracuje po 8 godzin na 3 zmiany. nocki tez. pszez prace życie mi ucieka. zazdroszcze moim znajomym którzy pracuja normalnie i maja czas dla siebie. ja czasu nie mam bo przy takiej pracy czesto jestem zmęczony. chciałbym sie bawić jak inni ludzie a nie moge. po pracy padam na pysk i chce mi sie tylko spać. juz 2 lata szukam czegos innego i nic. a płacą mało i nie chca zatrudnic na stałe tylko umowa zlecenie.

Gość evrybady pomarńcze3
ktos cos powie czy tylko o glupotach umiecie pisac? ja juz tak dłuzej nie wyrobie

Gość evrybady pomarńcze3
a czasami w soboty i niedźele musze isc do pracy.

Gość evrybady pomarńcze3
nie pszesadzam. jest jak jest. gdyby jeszcze odpowiednio płacili. a płacą mało bo to umowa zlecenie i wykorzystują. czasem jak jesem w pracy mam mysli aby sie powiesić w kiblu. dojdzie do tego ze to zrobie

Gość seata
a przeciez to normalne mysli samobójcze :) i przeciez tak głupoty nie zrobisz ... to tylko takie pisanie a nie odkrecisz kurka z gazem i nie bedziesz wdychał :) zycie toczy sie dalej a ze zmeczony .... wiekszosc społeczenstwa jest zmeczona nie TY jeden

Gość evrybady pomarńcze3
dzisiaj ide na nocke i teraz powinienem spać aby w pracy być wypoczęty. a nie moge zasnąć. tylko sie powiesic

Gość seata
a a w kiblu ( lepiej w pokoju u szefa i nie zapomnij napisac listu jak Ci nie dobrze

jakbyś miał to zrobić to byś zrobił i byś się nie wyżalał na forum. Życie jest różne, kolorowe i podłużne. Teraz ta praca za rok będzie inna, więc NIE PRZESADZAJ i weź się do życia

Gość evrybady pomarńcze3
innej pracy nie bedzie. szukam juz dwa lata i jeszcze nic normalnego nie znalazłem. a jak juz to chetnych tyle że szans nie mam.

Gość seata
a i nie rób byków w liscie jak tutaj w temacie:d bo beda czytac wiele razy i bedzie beka a po za tym co ferie masz?

Gość a kurcze to dobrze ze
samobujcze bo sie przestraszyłam ,że samobÓjcze ...

Gość seata
Bo to Polska własnie( jeszcze sie ciesz ze Ci pienieadze wypłacaja znam takie przypadki ze pracuja a pieniedzy nie widac(

Gość evrybady pomarńcze3
mam dyslekcję

Gość seata
"a kurcze" tez ide tym tropem co TY:)

Gość evrybady pomarńcze3
500 zł to nie są zadne pieniądze.

Gość zetkaaa
Oj nawet cie rozumiem. Ja co prawda pracuje na czesc etatu, ale pracuje bardzo ciezko przez 4 godziny bez przerwy nosze ciezkie kartony. Przychodze do domu i juz od progu nogi mi sie uginaja. Wstaje bardzo wczesnie, wiec jestem zmeczona praktycznie caly dzien, wiecznie niewyspana i rozdrazniona. Zaczelam szukac innej pracy i jak tylko cos znajde zwalniam sie natychmiast. A tymczasem zaciskam zeby i jakos zyje. Szukaj intensywnie pracy i glowa do gory! Nic nie trwa wiecznie, w koncu cos znajdziesz i wszystko wroci do normy. A obnizone samopoczucie i mysli smobojcze moga byc wynikiem takiego nieregularnego trybu zycia jaki prowadzisz. Zmeczenie, nieregularny sen robia swoje.

Gość evrybady pomarńcze3
jest cienżko. moja matka ma tez prace byle jaką a ojciec alkocholik i nie pracuje. codziennie pszychodzi nawalony do domu a matka sie jeszcze kupujje mu piwo bo sie boji

Gość evrybady pomarńcze3
a no to wszystko patrzy mój 5letni brat.

Gość evrybady pomarńcze3
w mojim mieście ciężko o porzondną prace. chciałem wyjechać do wiekszego miasta tam byłoby mi łatwiej. babcia pomogłaby mi finansowo. ale boje sie zostawić brata samego z rodzicami

Gość zetkaaa
Widze, ze dobry z ciebie czlowiek. Musisz pomyslec tez o sobie. Zycie mamy tylko jedno. Nie boj sie wyjechac.

Gość jaga1122
ja tez pracuje w systemie 4 zm iany tylko 1 weekend wolny w miesiacu i tez zyje a kasy tez wielkiej nie mam ma ty juz nie pisz ze zarabiasz 500 zl bo to niemozliwe

Gość evrybady pomarńcze3
kiedys miałem rozmowe z matką o moim wyjeździe. wpadła w szał. nie chciala o tym słyszeć. ona chce abym był tu bo boi sie ojca i mówi że tylko ja mam dobre podejście do niego. a z babcią jeszcze nie gadałem ale myślę że dała by mi kase na wyjazd i mieszkanie dopuki bym sobie pracy nie znalazł

Gość evrybady pomarńcze3
jaga nam płacą od godziny i miesiecznie tyle wychodzi. ale nie dostaje 500 stów na rekę. bo po odliczeniu składek wychodzi mniej

Gość jaga1122
jesli babcia wam pomoze to wyjedz z mama i bratem

Gość evrybady pomarńcze3
ja jej to tez muwiłem ale nie chce mnie słuchać. mówi że kocha ojca i go nie zostawi a bratu by nie pozwoliła ze mną wyjechać. a z reszta ona chce abym tu z nimi. ona zarabia troche wiencej o de mnie i jestem od niej troche finansowo zależny. a babcia nie wiem czy by pomogła bo ni gadałem z nią.tak mi sie tylko zdaje

Gość asasasasasasaaaa
http://nierozumiani.eu/ pomoc 24 godzinna na dobe. Spróbujcie tam przedstawiać swoje problemy- spróbujemy pomóc . Może odnajdziecie bratnie dusze..

Gość evrybady pomarńcze3
nie wiem kiedy z babcia pogadam bo ona mieszka 70km od nas na wiosce.a chce z nia pogadac osobiscie a nie pszez telefon