Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość evrybady pomarńcze3

mam mysli samobujcze

Polecane posty

Gość ot co!
Zainteresowania, ciekawe jakie? Zdrowy, tępy człowieku, weź się za robotę, wyjedź z kraju, wyjedź do większego miasta, a nie pier**l tu, bo do niczego to Cię nie doprowadzi.

Gość dfdg
zachowujesz sie jak panienka, uzalasz sie nad soba, ciota z ciebie i tyle

Gość evrybady pomarńcze3
ot co chce wyjechac do wienkszego miasta ale nie mam na to kasy. a mama mi nie da.ja zapłaci rachunki kupi jedzenie i jest po kasie. a ojciec jest alkocholikiem i na niego nie mam co liczyć

Gość kk5
Pomarancza staremu dopierdol jak przyjdzie pijany,pozniej idz do spowiedzi, a co do pracy to w gazetach rolniczych sa ogłoszenia o pracy w gospodarstwach wraz z zamieszkaniem,wyjedz i popracuj ze zwierzetami.wyszło by ci to na dobre.

Gość evrybady pomarńcze3
dfdg ja sie nie uzalam tylko muwie tak jak jest. a inni jak sie uzalają? ja pisze o konkretnych rzeczach a inni nad bzdurami sie uzalają

Gość dfdg
a teraz to zazdrosc przez ciebie przemawia

Gość evrybady pomarńcze3
ja do zwierzont nie mam podejścia.

Gość evrybady pomarńcze3
jaka zazdrość? o co?

Gość dfdg
jak to o co? ze inni maja lepiej

Gość orzlaskowy
ojca na leczenie, bo Wam sie kiedys powiesi http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4723881&start=60 tu jest moj wpis o agresji w domu i o tym jak wplywa na dziecko, ktore w takim domu zyje, a to, co tatus szanowny robi, to jest agresja moze niewerbalna, ale jest to przemoc (bo zmusza Was do uczesniczenia wjego nalogu). Moze uda Ci sie spotkac dziewczyne, ktora sie z Toba zwiaze i razem wychowacie brata, wiec nie męcz. Poszukaj mityngow www.dda.pl - tu sa namiary. ps.Przepraszam, ale nie mam za bardzo czasu na pisanie , moge zagladac nieregularnie lub wcale

Gość evrybady pomarńcze3
a staremu pare razy przypierdoliłem i nic to nie dało.dalej było to samo.tylko matka miała do mnie o to żal i nie odzywala sie do mnie pare dni

Gość evrybady pomarńcze3
ja nikomu niczego nie zazdroszcze. mam gdzie mieszkać i spać

Gość evrybady pomarńcze3
a dziewczyny nie chce miec bo mnie stałe związki nie interesują.

Gość dfdg
zawsze mozesz isc do psychiatry, jesli stwierdzi u ciebie depresje, to mozesz dostac zasilek

Gość ot co!
do korepetycji się nienadajesz, do pracy ze zwierzętami też nie, to do czegoś się nadajesz? Do pisania na forum też się nienadajesz, bo trzeba się domyślać co autor ma na myśli. I tak w kółko, jakimś wybitnym n ieudacznikiem jesteś życiowym. Zacznij pić z tatusiem i już

Gość dfdg
tylko musisz miec odpowiedni stopien niezdolnosci do pracy, mozesz wtedy pracowac na czarno

Gość ot co!
dfdg - taaak za parę lat będzie taki sam post,że emerytury nie ma :))

Gość evrybady pomarńcze3
nie jestem nieudacznikiem. to nie moja wina ze w moim miescie nie ma pracy.

Gość orzlaskowy
tatuś "zapracowal" na Twoj stan psychiczny a pracą za 500zl sie wykonczyles juz. Juz jest czas, zeby cos zrobic. Masz na pewno depresje, bo pracujesz jak to bydlatko i niewolnik. Masz chociaz mature?

Gość evrybady pomarńcze3
po prubie samobujczej badał mnie psychiatra. wyszło ze jestem zdrowy. zadnych leków mi nie przepisał kazał mi tylko chodzić do psychologa

Gość evrybady pomarńcze3
mam mature ale nie mam zawodu. skonczyłem tylko LO. profil ogólny.

Gość orzlaskowy
zaraz przyjde, moment... mam co robic oprocz kompa, ale jesxcze jedna rzecz napisze ...

Gość dfdg
pewnie jakies prowo, jak psychiatra mogl powiedziec o tym, ze jestes zdrowy po probie samobojczej, to niemozliwe

Gość evrybady pomarńcze3
dfdg było tak. choroby psychicznej u mnie nie wykrył tylko zwykłe załamanie. dlatego kazał mi chodzić do psychologa

Gość orzlaskowy
Ty sie nadajesz na terapie, Mozesz zaczac od tel. zaufania, jest jeden ogolnop. bezplatny i chyba wOlsztynie, sa jakies katolickie telefony. Szukaj mityngow DDA. To co masz to jest wyuczona bezradnosc niestety. Mimo prob Ci nie wychodzi, albo efekt jest zbyt maly wobec wysilku i tak to wyglada. Pewnie masz dwadziescia kilka lat jak sadze...?

Gość evrybady pomarńcze3
jestem pszed 30. jeszcze

Gość orzlaskowy
musisz miec prace choc za najnizsza krajowa na umowe o prace najlepiej, bo wtedy i tak musza Ci wyrownac w razie choroby do najnizszej krajowej

Gość dfdg
sluchaj, idz ty do lepszego psychiatry, przepisze ci leki i bedziesz czuc sie lepiej i daj spokoj innym

Gość evrybady pomarńcze3
jaka wyuczona bezradność? na rynek pracy w moim mieście ja nie mam wpływu. gdyby było inaczej napewno bym dawał radę. a tu gdzie mieszkam to prawie każdy ma podobnie do mnie.

Gość orzlaskowy
leki to nie jest sposob. Ty nie masz w nikim oparcia. Stales sie bezwolny. Mlody zdrowy facet nie radzisobie ze sobą. Musiszi sie przekonac, ze potrafisz. NAwet praca fizyczna, ale w wiekszej miejscwoscoi zarobisz na siebie