Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość evrybady pomarńcze3

mam mysli samobujcze

Polecane posty

Gość dfdg
w szpitalu sie toba zaopiekuja, bedziesz mial spokoj i moze spotkasz ludzi z podobnym problemem i bedziesz wiedzial jak sobie z tym radzic

Gość orzlaskowy
w szpitalu sie zaopiekuja o tyle, ze dostanie jesc i bedzie mial spokoj, ale male miasta to male srodowiska. To juz lepiej trafic do tego szpitala w wiekszym miescie, gdzie nie jest tak, ze kazdy o kazdy wszytsko wie

Gość orzlaskowy
z lekow sie trudno wychodzi... A co do kobiet-to nie boj sie, nie bedzie Cie zadna lapac zanim nie staniesz na nogi. Musisz umiec samodzielnie funkcjonowac. Wiem, co to brak pracy i co to wyzysk, ale Ty jako facet masz fizyczna sile, ktora mozesz wykorzystac, zeby zarobic. Ale nie za 500zl na Boga! Najnizsza krajowa to juz jest wyzysk a Ty pracujesz za 500zl....

Gość evrybady pomarńcze3
dzisiaj mam nocke i musze sie teraz połozyc. jeszcze tu bede ale nie wiem kiedy.

Gość evrybady pomarńcze3
a dziewczyne miałem kiedyś ale zostawiła mnie dla jakiegoś fagasa. zobaczyła zdjęcie w necie i sie zakochała. dawno to było

Gość orzlaskowy
praca na zmiany dodatkowo wykancza i to, jak sie czujesz to sygnal, ze organizm nie wyrabia. W wiekszym miescie zlapia Cie do pracy za najnizsza krajowa albo ciut wiecej z pocalowaniem w tylek.... bo miejscowi znajac ceny beda chcieli wiecej.Ale bedziesz mial mozliwosc pracy za wiecej. Zacznij myslec o zmianie. A kobieta jest potrzebna nie Tobie, ale pomysl o bracie, bo moze sa kobiety, ktore biora pod uwage taka sytuacje, bo nie maja warunkow na rodzenie, a chca wychowac dziecko.

Gość OBOJETNA
wez sie w garsc ja tez nie mam lekko mam zasilek staly z socjalu 440 zl i co ty na to, a do pracy nie moge isc mam calkowita niezdolnosc na 2 lata:(

Gość evrybady pomarńcze3
ja jej tłumaczyłem ze nic z tego nie bedzie bo ona miała wtedy 19lat a on 37.nawet sie z nią o to pokłuciłem. miałem chęć go zabić

Gość orzlaskowy
ok, lec spac. Zrob sobie plan dzialania w zeszycie, wypisz wszytsko co moze poprawic sytuacje. Tatusiowi mozna pogrozic, ze sie go pozbawi praw rodzicielkisch, z tego co wiem Ty tez mozesz byc prawnym opiekunem brata... aha- i uwaza, zeby bie bylo tAk, ze sie bedzie chcial wieszac, bo alkoholicy tak maja jak sie nalog rozwinie. To jeszcze takie przezycia Wam tatus moze zafundowac a nie kazdy psyciatra Wam to powie z wyprzedzeniem...

Gość evrybady pomarńcze3
jestem. napisze coś ktoś?

Gość fgd54556
proponuję brać antydepresanty - Lek seroxat