Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fikja

puchnę z dnia na dzień

Polecane posty

Gość fikja

ja z dnia na dzien puchnę dosłownie, budzę się rano spuchnieta obolała, oczy spuchnięte nogi ręce , i waże już 61kg . Miałam jakis czas kłopty z pęcherzem brałam antybiotyki, biorę też tabletki anty prawie 3 lata z tym , ze niedawno robiłam 3 mcy przerwy. Czemu tak puchnę? Nie jem wiecej niż kiedys. kiedys miałam wiecej ruchu, ale teraz nie mam wogóle siły.

Gość fikja
pomocy

Gość nowa 2000
powinnaś zrobić gruntowne badania nerek dorażnie pij ziele skrzypu oraz dobrze by było zrobić poziom wszystkich hormonów w organiżmie

Gość a bylas u lekarza z tym
na poczatek badanie nerek zrob

Gość a ja jestem taka sama
może woda zatrzymała Ci sie w organiźmie i dlatego jestes spuchnięta

Gość takajednapani
Do lekarza. Puchnie się np. od nerek, serca. Trzeba ustalić przyczynę. Nie ma na co czekać

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
według mnie masz białko w moczu i nerki zle pracuja i puchniesz, biegiem kobieto do lekarza

Gość ddddtfs
zrob se tez TSH. do lekarza marsz!

Gość marianna pe
puchnie się od nerek, tarczycy lub alkoholu

Gość fikja
KURCZE , CHYBA PRZEJDĘ SIĘ JUTRO DO LEKARZA, NIE ROBIŁAM BADAŃ NEREK A JAK WYGLĄDAJĄ TAKIE BADANIA?

Gość a bylas u lekarza z tym
najpierw dos5taniesz skierowanie na badanie moczu ale mozesz jutro rano zaniesc do swojej przychodninawet bez skierowania takie badanie kosztuje niecale 10 zl ja placilam 7 zl u siebie

Gość fikja
Czym prędzej zasięgnij porady lekarza, jeśli pojawiły się: * obrzęki wokół oczu, opuchlizna rąk, stóp, kostek; l pieczenie i bolesność w trakcie oddawania moczu; * częstomocz, oddawanie moczu w nocy; * ciemno podbarwiony, krwisty mocz; * mętny mocz o ostrej woni przypominającej zapach amoniaku; * bolesność poniżej żeber nienasilająca się podczas ruchu; * podwyższone ciśnienie krwi. Niestety, zdarza się, że nerki chorują w sposób podstępny i jedynym symptomem jest uczucie zmęczenia lub oddawanie moczu w nocy. mam te objawy