Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

HollyFire

Kurs angielskiego Katowice

Polecane posty

Gość poi

Hej.

Czy ktoś z Was chodził do szkoły językowej www.elsinore-angielski.katowice.pl? Jakie macie zdanie na ich temat?

Gość MiaS

Ja sie uczę z tutlo. Lekcje odbywam online z domu co jest bardzo wygodne a dodatkowo sama wybieram sobie czas kiedy chcę się uczyć;)

Gość Gosia
Dnia 10.06.2019 o 21:46, Gość MiaS napisał:

Ja sie uczę z tutlo. Lekcje odbywam online z domu co jest bardzo wygodne a dodatkowo sama wybieram sobie czas kiedy chcę się uczyć;)

Sa może jakieś lekcje darmowe żeby zobaczy jak to się obywa? Nie chciałabym kupować kota w worku.

Gość MiaS

Jasne, oferują lekcje próbną podczas której możesz zobaczyć jak to na prawdę działa;) Też skorzystałam z takiej lekcji ( nie jestem fanką brania w ciemno) i mi się spodobało;)!

Gość Gosia
22 godziny temu, karolkake napisał:

Umów się na rozmowę z konsultantem i tam wszystko wyjaśnią, wtedy też podepną pod próbną lekcję. 

Dzięki odbyłam już rozmowę z konsultantem i już wszystko jest jasne . Rozmowa była bardzo rzeczowa a co najważniejsze wyczerpująca . Dzięki bardzo za odpowiedz .

Gość Zuzaa2

Też się uczę z tutlo. Takie lekcje online to duża wygoda, bo mogę się uczyć praktycznie w każdym miejscu i sama decyduję o której godzinie;) 

Gość Annkana

Polecam Tutlo także, bałam się spróbować, ale nie było czego, warto na początku dobrze się zastanowić, poczytać o warunkach itp. ale finalnie 100% zadowolenia i szybkie efekty nauki, zresztą sama nauka to dla mnie np super opcja, wygodnie z domu się uczę.

Gość Iza
Dnia 25.08.2019 o 14:11, Gość Annkana napisał:

Polecam Tutlo także, bałam się spróbować, ale nie było czego, warto na początku dobrze się zastanowić, poczytać o warunkach itp. ale finalnie 100% zadowolenia i szybkie efekty nauki, zresztą sama nauka to dla mnie np super opcja, wygodnie z domu się uczę.

Sa jakieś lekcje próbne albo można gdzieś zadzwonić lub się umówić aby się wszystkiego dowiedzieć ?