Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

max1234

Otwarcie sklepu internetowego!!!

Polecane posty

Witam wszystkich! Poszukuje informacji. Jestem przekonany że dobrze trafiłem gdyż wśród Was napewno znajdzie sie ktoś kto udzieli mi pomocy i dobrych porad. Chcę założyć sklep internetowy z asortymentem kosmetycznym. Ważne są dla mnie opinie co o tym sądzicie. Czy ogrom sklepów internetowych nie przeszkadza w założeniu kolejnego? Czekam na odpowiedzi, pozdrawiam.

Gość wędkarz Henryk
prowo

Gość sadwerrerew
a co bedziesz miał szczegolnego czego inne sklepy nie maja? jakas fajna marka? ceny? czy jak? jak chcesz sprzedawac allegro? jak sie reklamowac? musiałbys miec b dobre kosmetyki w bardzo dobrych cenach i dobra reklame. wtedy moze warto.

oczywiście głównym kanałem sprzedaży byłaby strona allegro, gdzie podyktowałbym konkurencyjne cenny dużo upustów i gratisów. Jesli chodzi o markę to to co jest popularne na polskim rynku to co Polacy znają. Oczywiście co jakiś czas wprowadzałbym coś nowego do mojego asortymentu kosmetyki dobrze znane w UK. Myślę, że to nie jest głupi pomysł oraz uważam, że warto zaryzykować.

Gość maxuelmix
jak bedziesz sprzedawac na allegro to sklep proponuje zalozyc w RedCart

Gość uwwwj
jak bedziesz miala dobra cene i dobra obsluge klienta to sadze ze sie wpasujesz. Btw. na tym rynku jest duzo podrubek i trzeba na to bardzo uwazac.

zgadza sie tylko Ja zamierzam założyć działalność, a towar sprowadzać prosto od producenta

Otwarcie sklepu to bardzo dobry pomysł, jeśli się dobrze zareklamuje sklep (z tym jest najwięcej pracy), a produkty będą dobrej jakości i w atrakcyjnej cenie to na pewno biznes się uda. Warto pamiętać, że handel internetowy cały czas się rozwija i zarabia coraz więcej więc jest to sektor, w którym warto inwestować:)

Gość gośćHania
Myślę, że to bardzo dobry pomysł. Słyszałam ostatnio o ciekawej platformie RedCart.pl Zobacz na ich stronie, może akurat ich oferta Ci się spodoba. A podobno mają bardzo dobry stosunek jakości do ceny, co jest bardzo ważne.