Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość płacząca Karinka 19

mój chłopak dostał powołanie do wojska, jedzie na wojnę!!!

Polecane posty

Gość płacząca Karinka 19

wczoraj przyszedł mu bilet do wojska! biorą go do U.S. Marines i wyślą na front, na wojnę do Wietnamu :P tak się o niego boję że coś mu się stanie :O on ma dopiero 22 lata, jest taki młody, nie był nigdy w wojsku,no bo kiedy jak w Polsce nie ma poboru, najpierw będzie 3 miesiące szkolenia, a potem na 9 miesięcy do Wietnamu go wyślą :O do tej strasznej dżungli :O to takie niesprawiedliwe :O przecież ten Wietnam to nie Polska wojna :O dlaczego Tusk na to pozwala? dlaczego kolejne rządy tak włażą w tyłek hamerykanom i pozwalają na to by ci wcielali Polaków do U.S. Marines i wysyłali na wojny :O no ja wiem że NATO i UE, że takie są wymogi NATO, wczoraj mi to wczoraj chłopak wyjaśnił, no ja wiem, ale czy oni przyszli by nam z pomocą jakby Polska została zaatakowana? :O

Jak to nie nasza wojna ? Przecież to wszystkie nasze, a nie amerykańske bazary wpadły w ręce VIETCONGU. Musimy je odbić. :-o

Gość aaagnieee
teraz w Wietnamie wojna ? ? ?

Gość doda transwestor
jak wezwali Twojego faceta to innych też wezwą albo powinni , a mi nic o tym nie wiadomo. to chyba jakaś ściema jest. on wciska Ci kit.